Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PODNET ZAHTEV ZA PROVERU

Sumnja se da je namešten meč Partizan - Metalac

Autor: | 23.07.2015 - 15:24:00h | Komentara: 4

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost Višem javnom tužilaštvu u Beogradu je podneo zahtev za proveru osnova sumnje da je "nameštena" fudbalska utakmica između FK Partizan i FK Metalac održana dana 17.07.2015. godine na stadionu FK Partizan u Beogradu.

Andrija Živković

Andrija Živković | Foto: A. Dimitrijević

Prethodno, Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost istom tužilaštvu je podneo prijavu protiv NN lica takođe zbog osnova sumnje da je ugovoren ishod utakmice između FK Crvena zvezda i OFK Beograd, dok se novoposlata prijava oslanja na javni istup Zvezdana Terzića, generalnog direktora FK Crvena zvezda, gde je predloženo da se sasluša kao ključni svedok.
"Uprkos sve većoj tenziji koju stvaraju predstavnici fudbalskih organizacija suprotno tvrdnjama da utakmice nisu nameštene, Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost podvlači da neće odustati od insistiranja da se na profesionalan način obavi istraga i da se rezultati što pre prezentuju javnosti, a ujedno najavljuje da će sa povećanom pažnjom pratiti sve utakmice koje se igraju u ovogodišnjem prvenstvu kako bi otkrili indikatore korupcije u sportu", navodi se u saopštenju Saveta.
Poslednji komentari
  • ZELJKO Vreme: 23.07.2015 15:55h

    TOLE NAMESTA PARTIZANU 70 % MECEVA A SRBIJA TONE NA SVETSKOJ RANG LISTI.ALBANIJA JE ISPRED NAS,DOKLE CE TAJ COVEK VISE BITI TU

  • zoran Vreme: 23.07.2015 16:44h

    Partizan je namestio i u ligi šampiona sve mečeve, namestiće i sa Steauom.Partizan nije prodao 10 godine nijednog igraca, dok drugi klubovi prodaju za 10 mil. eura igrace.Partizan nema najboljeg mladog igrača na svetu, Andriju Živkovića, niti Brašanca, najgboljeg igrača lige, u Partizanu ne igra svetska klasa igrac Božinov, niti najbrzi u ligi Oumaru.Samo dijabola, koja veze nema sa fudbalom, može da napiše da je Partizan namestrio meč sa Metalcem.I to pred veoma bitne utakmice u Evropi, kada igra Partizan, Čukarički,Vojvodina, vi zbog vaše ljubimice lupetate gluposti, koja je ispala prva u Evropi ove sezone. Sram vas bilo!!!

  • Петар Vreme: 23.07.2015 17:07h

    Кава ноторна будалаштина. Ко ће да проверава и шта ту има да се проверава? Шампион добио бившег друголигаша на свом терену 3:0. Четири дана после тога победио у гостима у квалификацијама за Лигу шампиона грузијског првака 2:0. Да ли је и то сумњиво? Овакву будалаштину може да смисли само психопата и несрећник којег сви познајемо још из Дулетових ратова против њега.

  • Miloje Vreme: 23.07.2015 17:34h

    Sad mi je sve jasno...neko je ulazio u svlacionicu partizana u poluvremenu i zapretio igracima da se smire... To je bilo to....ocigledan pad igre u drugom poluvremenu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP