Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEMANJA KOJIĆ O PREDVIĐANJIMA KOMŠIJA ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKE TRKE

Sumnjiva mi je ta vera zvezdaša u OFK BEOGRAD

Autor: D. Ostojić | 24.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Činjenica je, nervoza se polako uvlači u redove Partizana, ali uz sopstvene greške koje prave, fudbaleri lidera šampionata se plaše i „nekih drugih stvari“.

Ne da tron:  Nemanja   Kojić

Ne da tron: Nemanja Kojić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Na svu muku, crno-belima paraju uši smele prognoze komšija sa Topčiderskog brda, a napadač Nemanja Kojić za „Alo!“, kaže:
- Protiv Radničkog iz Niša (0:0) i Voždovca kod kuće (3:3), kao i sada protiv Čuke, Partizan je odigrao ispod svog nivoa, ali ne mogu da verujem da neko već sada zna da bismo mogli da kiksnemo i protiv OFK Beograda!? Te priče dolaze iz komšiluka, a svi znamo kakvu oni vezu imaju sa timom sa Karaburme... Ne verujem u teorije zavere i nadam se da se one neće i obistiniti posle meča sa „romantičarima“ na Karaburmi.


Golgetera crno-belih dodatno iritiraju izjave iz redova najljućeg rivala da do rokade na tabeli može doći i pre večitog derbija.
- Sumnjiv mi je taj njihov preterani optimizam. Ne pokazuje Zvezda toliko dobru igru, a mi baš tako lošu, da bi se sad oni osećali toliko dominantnim i da već sada prave bodovne kalkulacije. Istini za volju, primetno je da veliki broj timova u Superligi mnogo bolje partije pruža protiv nas nego protiv njih. Takođe, vidim da neki igrači timova iz naše lige, maltene javno, iznose da im je drago što se razlika na tabeli smanjuje. Ipak, i dalje je sve u našim rukama. Imamo prednost od dva boda i imamo taj derbi na kojem ćemo, nadam se, dokazati da smo zaslužili titulu ove sezone - zaključuje Nemanja Kojić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP