Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Mijailović poručio čelnicima Crvene zvezde

Svi ćemo raskinuti ugovore, ako ne pobedite sujetu!

Autor: S. R. | 02.06.2014 - 12:45:00h | Komentara: 0

Prljav veš iz Crvene zvezde počeo je da isplivava na površinu samo nekoliko dana nakon što je osvojena 26. Šampionska titula. Koliko je situacija na “Marakani” očajna, potvrđuje izjava Nikole Mijailovića, koji je bez pardona poručio čelnicima kluba: “Svi ćemo raskinuti ugovore, ako ne pobedite sujetu i ne ujedinite se.

Nikola  Mijailović

"Izgoreo": Nikola Mijailović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Situacija u Ljutice Bogdana ekspresno je dostigla tačku ključanja. “Prokuvali” su fudbaleri Zvezde, isti oni koji su zajedno sa trenerom Slavišom Stojanovićem doslovce “ginuli” za titulu, jer im se nakon meča sa OFK Beogradom i proslave šampionske titule niko nije obratio. E pa tako više ne može, konstatuje jedan od najiskusnijih u taboru prvaka države - Nikola Mijailović.

- Ne vidim da nas je ova titula ujedinila! Posle meča sa OFK Beogradom sve je brzo palo u zaborav. Počeo sam da razmišljam o sledećoj sezoni, duploj kruni, plasmanu u Ligu šampiona… Međutim, takav primer nisu sledili ljudi iz uprave. Počeli su da ratuju, u prvi plan da stavljaju svoju sujetu… Ako tako budu razmišljali, ovim putem im poručujem sledeće: kompletna ekipa će podneti zahtev za raskid ugovora! Tako smo se dogovorili jer smo cele sezone bili zajedno, jedinstveni, proživljavali smo mnogo lepih i ružnih trenutaka. A oni nas nisu udostojili ni razgovora. Ako se tako budu ponašali, obećavam im da ću kompletan prljav veš iz kluba izneti u javnost! Neka se ovo tretira kao ucena, neka se polemiše kako nisam pravi zvezdaš, ali znam o čemu pričam - rekao je Mijailović u razgovoru za “Mozzart sport”.

Osvojili titulu, ali ostaju bez nade  da mogu do Lige  šampiona:  Fudbaleri Zvezde

Osvojili titulu, ali ih ona nije ujedinila: Fudbaleri Zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 On je zatim nastavio u istom ritmu.

- Niko od nas igrača ne zna ništa o tome kada počinju pripreme, kada će biti pare… Pročitao sam u novinama da se priča o sportskom direktoru. Isplivala je na površinu sujeta pojedinih čelnika kluba i zbog toga mi je veoma žao. Mogli su da se ugledaju na svlačionicu i na našu ljubav prema klubu. Nama su potrebni i predsednik i svi potpredsednici, ali kao pomagači, ne kao odmagači.

Na kraju je Mijailović imao pozitivnu poruku za sve kojima je crveno-bela boja u srcu.

- Verujem da bismo svi ostali u klubu, ali ovde se ne radi samo o novcu nego prevashodno o ljudskom odnosu, Imali smo paklenu sezonu, svašta smo proživeli zajedno, a opet smo ostali… Ne bih veličao nas, ali bih voleo da se to prenese na Upravu - zaključio je Mijailović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP