Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MLADA ZVEZDA JUNAJTEDA HIT NA OSTRVU

Svi hoće Januzaja!

Autor: D. Ostojić | 07.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Adnan Januzaj (18), fudbaler Mančester junajteda, sa dva gola u preokretu „đavola“ na gostovanju Sanderlendu (2:1) izbio je u prvi plan na Ostrvu.

Počeo da trese mreže  u Premijer ligi:  Adnan Januzaj

Počeo da trese mreže u Premijer ligi: Adnan Januzaj | Foto: AP

Aktuelizovala se priča o tome za koju bi reprezentaciju mogao da zaigra, pa se pominju Albanija, Belgija, Engleska, Turska, ali i samozvana država Kosovo.
Iako ima ugovor s Junajtedom samo do kraja ove sezone trener „đavola“ Dejvid Mojes uveren je da njegov ostanak na „Old Trafordu“ nije pod znakom pitanja.


- Nisam previše zabrinut zbog toga što mu uskoro ističe ugovor, jer mislim da svaki mladi igrač želi da nosi dres Mančester junajteda. Poseban je talenat! Zna da da gol, zna sa loptom, ali je moj cilj pre svega da ga zadržim da ne poleti visoko. Samo ako ostane sa obe noge na zemlji može da pokaže sav svoj potencijal - izjavio je Mojes.

Za razliku od igranja za Junajted, koje se ne dovodi u pitanje, ni malo nije izvesno za koju reprezentaciju će da nastupi Adnan. U svakom slučaju, može da bira... Zanimljiv je mnogima, pa i Fadilju Vokriju, predsedniku takozvanog Fudbalskog saveza Kosova i Roju Hodžsonu, selektoru Engleza.

- Nema sumnje da je Adnan veliki potencijal. Pratimo ga, iako znamo da ima prepreka oko državljanstva. On je, u svakom slučaju, dovoljno dugo u Junajtedu da bismo mogli da ga koristimo od 2015. godine - izjavio je Roj Hodžson, selektor „gordog Albiona“.

Inače, Januzaj je rođen u Briselu u albansko-kosovskom braku, a u Mančester je stigao 2011. iz Anderlehta kao 16-godišnjak. Nikad nije prihvatio poziv u mladu selekciju Belgije, a glavni razlog je taj što mu je otac navijao za Albaniju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP