Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZORAN STOJADINOVIĆ, SPORTSKI DIREKTOR CRVENE ZVEZDE:

Svi igrači su na prodaju!

Autor: D. Ostojić | 21.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Kao pop**ani izgledali su fudbaleri Crvene zvezde juče ujutru kada su išli do pomoćnog terena “Marakane” da odrade prvi trening posle izgubljenog 144. večitog derbija (1:0) i šeste titule u nizu.

Zoran Stojadinović

Zoran Stojadinović | Foto: Marko Metlaš

Medijima nije bilo dozvoljeno da posmatraju ceo trening, nego samo uvodnih 15 minuta. U neku ruku i razmumljivo: Sa Pinto mora dobro da spremi svoje pulene ako želi da ga Vojvodina ne prestigne na drugom mestu Jelen Superlige, pa neće da otkriva taktitku.

Tuluz za Spajića nudi milion evra!

Prva konkretna ponuda za nekog igrača Zvezde stigla je iz Francuske. Tuluz je spreman da izdvoji milion evra za Uroša Spajića, štopera crveno-belih.
- To je premalo za Spajića. Nisam za to da ga damo za te pare, ali ako Upravni odbor želi da ga pokloni, ja tu ne mogu ništa - objašnjava Stojadinović.

Zato je pobeda u sutrašnjem (17) meču sa Slobodom jedini način da se koliko-toliko crveno-beli oduže navijačima.
Ipak, kao i uvek do sada kada je gusto, a često je bilo, pred sedmu silu je izašao sportski direktor Zoran Stojadinović.

- Ne znam šta se dogodilo igračima u drugom poluvremenu. U prvom koliko-toliko dobra igra, ali u drugom totalni pad. Možda nas je poremetio i rani izlazak Lazovića zbog povrede, jer je on za nas ono što je Mesi za Barselonu ili što su Marković i Mitrović za Partizan. Mnogi su podbacili.
Ne bih da apostrofiram, ali Garido me je razočarao. Možda je na njega uticala loša finansijska situacija u klubu, isplaćena mu je samo jedna zarada, ne znam... Ali posle svega on će najverovatnije da ide s obzirom na to kolika mu je plata i na igre koje pokazuje posle povrede - iskreno će prvi operativac sa “Marakane”, koji je doveo reprezentativca Hondurasa i kleo se upravo u njega.

Međutim, neće Garido ovog leta biti jedini koji će kupiti kartu u jednom smeru iz Ljutice Bogdana. Štaviše...
- Svi su na prodaju! Ima tu igrača koji ne zaslužuju dres Zvezde, da se ne lažemo, ali nisu ni oni jadni krivi što su ovde. Neko ih je doveo... U svakom slučaju, pravićemo rez.
Sigurno je da bih voleo da ostanu Spajić, Vešović, Dauda, Milivojević, Lazović i još nekoliko njih, ali ako za Luku (Milivojevića, prim. aut.) dođe ponuda od recimo tri miliona evra, mi moramo da ga pustimo, jer smo u finansijskoj krizi. S druge strane, samo sa još četvoricom-petoricom dobrih igrača možemo da se nadamo tituli sledeće sezone - završio je Zoran Stojadinović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP