Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PETAR GOLUBOVIĆ TVRDI DA NIKOGA NIJE PRETUKAO

Taman posla da bijem žene!

Autor: M. Zdravković | 05.05.2013 - 20:18:00h | Komentara: 1

Informacija koja se pojavila u subotu uveče na gotovo svim pop rtalima, da je mladi defanzivac OFK Beograda Petar Golubović (19) pretukao izvesnu devojku V. N. (20) i bosu je izbacio iz automobila na autoputu Beogorad - Novi Sad, uzburkala je ovdašnju fudbalsku javnost.

Petar Golubović

Golubović je jedan od naših najtalentovanijih defanzivaca | Foto: A.D.

Prvotimac ''romantičara'' koji je nedavno proglašen za jednog od najtalentovanijih svetskih igrača, pošto je dospeo među 16 najboljih u ''Najkijevom'' projektu ''The Chance'', demantovao je u razgovoru za ALO! SPRINT, da je ikoga tukao u subotu ujutru.
- Nije istinita informacija koja se pojavila u pojedinim medijima. Nikoga nisam udario, pogotovo ne ženu. To sigurno nije moj fazon - napominje Golubović.
Istina je da je štoper plavo-belih bio u Novom Sadu u noći između petka i subote, što i ne poriče. Kaže da se sa još dva drugara i dve devojke kretao ka Beogradu te večeri, a onda se dogodila nesvakidašnja scena, koja je bacila senku na njegovu karijeru.

- Njih dve su počele da se svađaju. Videlo se da ne trpe jedna drugu i počele su da se čupaju, grebu... Stali smo, izašle su iz automobila i nastavile da se tuku, jedva smo ih razdvojili. Znam da je ovoj jednoj devojci, Vanji, bio izbijen zub u tuči. Kada su se smirile, odlučili smo da ih odmah pošaljemo nazad u Novi Sad i to tako što smo jednoj platili taksi, a drugu smo smestili u autobus. Tu se ta priča za nas završila. Ne znam zašto je posle toga neko objavio da sam tukao devojku i izbacio je iz automobila - ističe Golubović.
Fudbaler OFK Beograda demantuje i da je bio pijan, kao što se navodi, i tvrdi da ne konzumira alkohol. Ne želi da otkriva identitet saputnika, ali tvrdi da za svoju odbranu ima čvrste dokaze, koje će upotrebiti ako bude potrebno.

- Imam video-zapis cele scene i iskoristiću ga ako bude potrebno. Pokazaću ga čelnicima kluba i policiji u slučaju da me neko optuži. Takođe, angažovao sam i advokata i nameravam da zaštitim sebe jer u ovoj zemlji, očigledno, svako može bez dokaza da vas optuži kad god mu padne na pamet.

MUP Srbije: Niko nije prijavio Golubovića!

Kako je juče rečeno našem listu u birou za informacije MUPa Srbije, nikakva krivična prijava nije podnesena na teritoriji Novog Sada i Sremske Mitrovice
protiv fudbalera OFK Beograda Petra Golubovića.

Poslednji komentari
  • ognjen Vreme: 06.05.2013 11:22h

    TAMAN POSLA!!!! HAHH

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP