Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REPLIKA NA SKUPŠTINI

Terza odgovorio "anonimonom" Džoniju, Toza Mijailović predsednik

Autor: S.R | 21.12.2014 - 14:13:00h | Komentara: 1

Generalni sekretar Crvene zvezde dao odgovore na neka pitanja koja je u "anonimnom" pismu postavio Nikola Mijailović. Svetozar Mijailović i zvanično postao predsednik kluba.

Ražalovao Džonija: Zvezdan Terzić

Odgovorio Džoniju: Zvezdan Terzić | Foto: A. Dimitrijević

 

FK Crvena zvezda je danas dobila predsednika, ali došlo je vreme i za odgovore. "Anonimni" fudbaler Crvene zvezde (Nikola Mijailović) postavio je niz pitanja "Gazdi" (Zvezdanu Terziću), a na izbornoj Skupštini kluba stigle su i replike na neka od njih. 

- Da bi se prekinula nagađanja daću odgovore na neka pitanja. Dug Zvezde nije povećan sa 50 na 54 miliona evra, već je smanjen za nekoliko hiljada. Nisam uzeo kredit i Luka Jović nije ustupljen nečijem prijatelju, niti će biti dok sam ja ovde. Takođe, Ninković i Milijaš nisu oterani hteo sam da ih zadržim. Nijedan igrač nije potpisao za nekog agenta, tome ću stati na put. Radim za džabe 12 sati dnevno, trošim svoje pare, ne živim na račun klub - rekao je Zvezdan Terzić. 

Na današnjoj Skupštini kluba dosadašnji predsednik Skupštine, Svetozar Mijailović i zvanično je postao prvi čovek crveno-belih. Za novog predsednika Skupštine FK Crvena zvezda, imenovan je Ratomir Dujković, dok su potpredsednici Stanislav Karasi i Ivan Bekjarev.

Dragan Džajić je jednoglasno izabran za počasnog predsednika, takođe je i podržana inicijativa da se ime stadiona promeni u "Rajko Mitić". Novi sponzori kluba postali su firme MCI, Hewlett-Packard i Knez Petrol.

Promenom statuta, Zvezdan Terzić je postao generalni direktor dok je nadzoni odbor utvrdio da dug  iznosi 52 miliona evra. 

Upravni odbor Crvene zvezde čine: Branislav Đurđević (direktor u elektrometražama Srbije), Mladen Jeftić (generalni MSI korporacije), Dušan Bajatović, Vladica Popović, Slaviša Kokeza (vlasnik Eurosalona), Ivica Tončev (diplomirani menadžer), Srđan Knežević (Knez Petrol), Nebojša Čović, Aleksandar Antić (Ministar rudarstva i energetike), Zoran Bašanović (blasnik Skaj plus televizije, Slobodan Babić (mašinski inžinjer), Miloš Đurković (direktor u Hjulit-Pakardu), Branko Radujko (Gasprom), Slobodan Cerović i Predrag Ćulibrk (Telekom).


Poslednji komentari
  • Marino Vreme: 21.12.2014 19:29h

    Čuj radi džabe i troši svoje pare. Pa svi znaju da su to ukradene pare od prodaje igrača. Što se uprave tiče vidi se da je poslušan Vučić i direktori i menadžeri svih značajnijih firmi su sada u Zvezdi. Partizanu i ostalim klubovima u Srbiji, nažalost, crno se piše.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP