Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DIREKTOR CRVENO-BELIH NIJE DOBRO SUMIRAO ZIMSKI PRELAZNI ROK

Terzi pokvaren digitron, zaboravio Parkera

Autor: M.Zdravković | 08.02.2015 - 22:05:00h | Komentara: 4

Odjeknula je poprilično u subotu izjava Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, kako je ovaj klub tokom zimskog prelaznog roka uložio NULA evra u pojačanja za nastavak sezone.

Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić | Foto: M.Metlaš

A da li je baš tako?

„Sedmorica mladih“ koji su pristigli u Ljutice Bogdana tokom pauze: Džošua Parker, Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Saša Stojanović, Miloš Cvetković, Gbolahan Salami i Petar Orlandić došli su među crveno-bele, navodno, bez plaćenog evra obeštećenja.

Džošua Parker

Džošua Parker | Foto: M.Metlaš

Međutim, nekoliko klubova, kao Zeta, u slučaju Orlandića, i Napredak, u vezi sa Cvetkovićem, pristalo je da im kasnije, u ratama, bude isplaćeno obeštećenje, koje je ugovoreno. Dakle, i za njih dvojicu postoji suma koja mora da se plati i nisu u Ljutice Bogdana ove zime tek tako pali s neba.

Umesto nula evra, koliko ponosno tvrdi čelnik Zvezde da ih je koštalo dovođenje sedam novih igrača, tim sa "Marakane" za napadača mora odmah da plati obeštećenje od 120.000 evra.


Pa, ipak, i pored te činjenice, Terzić se izgleda, baš zabrojao i u slučaju Džošue Parkera, koji je stigao zimus iz Domžala. Podsetimo, i sam sportski direktor slovenačkog kluba Matej Oražem, izjavio je 9. januara u tamošnjim medijima da Crvena zvezda neće moći da registruje napadača sa Antigve i Barbude sve dok ne bude u potpunosti isplatila obeštećenje, koje, nezvanično, iznosi oko 120.000 evra.

Za Orlandića iz Zete i za Cvetkovića iz Napretka Zvezda će plaćati obeštećenje u ratama


- Ugovoreno je da sertifikat, koji je potreban za registraciju igrača, izdamo tek kada Crvena zvezda izmiri finansijske obaveze prema nama. Zbog finansijskih uslova nismo mogli da mu produžimo ugovor, pa smo bili primorani da ga prodamo. Dali smo mu odrešene ruke da bira, a on je izabrao Zvezdu - istakao je funkcioner Domžala.

Domžale neće izdati sertifikat Parkeru, sve dok Beograđani ne isplate obeštećenje


Dakle, bilo da je isplatila traženu sumu Slovencima ili tek treba da je plati, Crvena zvezda sigurno nije za džabe uzela ni Džošuu Parkera. Pomenuta svota novca ostaje njena obaveza, koja će jednog dana sigurno dospeti na naplatu, jer svaki ugovor se na kraju plaća, a to su najbolje naučili posle nedavnog iskustva sa Poljakom Gžegožem Bronovickim.
Poslednji komentari
  • Dinge Vreme: 08.02.2015 22:36h

    On računa da mu unapred ne plati.

  • vladimir Vreme: 09.02.2015 07:14h

    Izgleda da bi Terza bio mnogo bolji političar. Ali nije on kriv. Svi smo mi jadni kad od takvog čoveka očekujemo da nam oporavi Zvezdu.

  • Posmatrac Vreme: 09.02.2015 07:35h

    U ove price Terzic ni sam sebi ne veruje. Obestecenje za ova tri igraca je oko 600.000 evra.

  • Sajo Vreme: 09.02.2015 09:26h

    Malo ko laže kao ovaj čovjek. A možda je i istina jer imam osjećaj da će to neko platiti u ime Zvezde na teret građana. Jer, Zvezda je ipak projekat Vlade Srbije na čelu sa Vučićem. Kad se taj projekat završi mi će mo bollje živjeti, pardon, oni će bolje živjeti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP