Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SMENA

Terzić hoće kuma Miliju umesto Toleta

Autor: | 07.04.2013 - 07:15:00h | Komentara: 2

Zvezdan Terzić, predsednik OFK Beograda, namerava da u narednom periodu spusti loptu u verbalnom okršaju sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem.

Kumovi u akciji: Terzić i Babović

Kumovi u akciji: Terzić i Babović | Foto: Beta

Predsednik OFK Beograda uveren je da je njegova medijska akcija od 1. aprila i takozvana i-mejl revolucija u potpunosti uspela, te da je fotelja prvog čoveka srpskog fudbala sada poprilično uzdrmana. Čak i da ne bude promena, Terzić smatra da je dobro što se u fudbalskoj Srbiji stvorila kritična masa koje je protiv Karadžića.


Zanimljivo, Terzić je otišao i korak dalje, pa je objavio da bi na Toletovom mestu vrlo rado video uspešnog srpskog biznismena Miliju Babovića, koji mu je inače kum i otac je Stefana Babovića, nekadašnjeg fudbalera Partizana, a sada španske Saragose.

Kumovi u akciji: Terzić i Babović

Kumovi u akciji: Terzić i Babović | Foto: FoNet

Milija Babović nekada je bio i finansijer FK Partizan i čovek blizak nekadašnjem generalnom sekretaru Žarku Zečeviću, a dokazan je i kao uspešan menadžer i vlasnik nekoliko uglednih firmi. Jedan je od vlasnika kompanije „Viktorija grupa” i gazda „Fešn end ko“, lanca od oko 30 maloprodajnih objekata širom Balkana. „Viktorija” proizvodi soju, đubriva, zejtin, a u svom sastavu ima Veterinarski zavod „Subotica” i luku u Bačkoj Palanci. Uvozi i proizvode kompanija „Miss sixty”, „Bata”, „Replay”, „Camper”... Ozbiljan biznismen.

Poslednji komentari
  • munja Vreme: 08.04.2013 07:28h

    mafija konacno proradila badovic kum . simovic kum . rajo bozovic kum .bata kn.kan prijatelj . bjekovic kum . damjanac zet . mrvaljevic brat od ujaka dejan terzic brat .zar vam ovo ne govori sve .ne racunajuci pojedince iz drugih klubova mafija se dobro organizovala i srpskom fudbalu se crno pise da smo mi pravna drzava terzic je trebo vec davno u zatvor nasuprot dokle god terzic bude imao para da podplacuje pojedine politicare kao sto je palma nece se nista promenit karadzic je davno napravio veliku gresku sto je precuto mloge stvari koje je znao davno je trebo razbit ovu fudbalsku mafiju bojim se da mu je danas kasno bilo sto uradit jer mafija je sve uzela u svoje ruke to vidi svako u srbiju

  • Maratonac Vreme: 08.04.2013 07:39h

    Dokle više Crnogorci da nam kroje sudbinu,politiku i fudbal?!?!?!?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP