Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BANKROT, KATANAC ILI NEŠTO TREĆE?

Terzić: Zvezda je na korak od gašenja, klub ne može da plati 4,9 miliona evra!

Autor: novosti.rs | 05.08.2014 - 22:49:00h | Komentara: 11

Crvena zvezda ima velikih problema da dobije licencu za takmičenje u Superligi Srbije, što potvrđuje i izjava v.d. generalnog sekretara kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdana Terzića.

Prvi problemi:  Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

 - Zvezda ima 4,9 miliona evra duga prema klubovima i bivšim igračima i od tog novca 1.500.000 je po izvršnim odlukama disciplinskog sudije. To su pravosnažne presude i zbog njih ne možemo da registrujemo nove igrače. Ostalih 3.400.000 još nije ni došlo na “disciplinsku”, a FSS traži da se svih 4,9 miliona izmiri za 30 dana kao uslov za licencu za takmičenje. Nije realno da Zvezda to uradi, niti je realno da to bude kriterijum. FSS preteruje, zategao je kao da smo u Švajcarskoj, to mora da se izmeni – upozorava Terzić, a prenose “Novosti”.

Zvezda u prevelikom dugu

Zvezda u prevelikom dugu | Foto: Dimitrije Goll

 Fudbalski savez Srbije pre mesec i po dana izdao je Zvezdi dozvolu za igranje u Evropi, koju je kasnije UEFA ukinula, pa se Terzić pita kako sada ne mogu da klubu omoguće za domaće takmičenje.
- I jeste, teška je situacija, klubovi su pred bankrotom! Odluka treba da se primeni na celu sezonu i primeniće se. Pa, najbolje bi bilo da posle 30 dana neko bude izbačen iz lige. A od kazne ne strepim, pa nije ovo moje. Zvezda je državna i Zvezda ne može da ispuni ove zahteve. Rekao sam i Karadžiću i Lakoviću da se ne držimo kao pijan plota. Pa, nama je država pred bankrotom – rekao je Terzić, a prenose “Novosti”.
Zbog teške situacije u klubu najavljen je štrajk zaposlenih.
- Što se mene tiče, neka štrajkuju i neka ne dolaze na posao ako misle da je to rešenje. Zvezda je u najtežoj situaciji od osnivanja, razvaljena, devastirana, na korak do gašenja! Ako se mi iznutra ne stegnemo, kako ćemo rešiti probleme? Svi su grlili pehar iz Barija i delili premije posle titula i transfera Drulića, ovoga i onoga. Pa, ako si deo sistema dok se uživa, onda moraš i da poturiš leđa kada je loše. Kao da neko ovde drži pare u fioci, pa treba samo da se namrštiš, zapretiš štrajkom i dobiješ ih. E ne može, jer para nema – zaključio je Terzić.
Poslednji komentari
  • goran Vreme: 06.08.2014 06:18h

    I netreba da igra jos nije partizan i tole nisu dovoljno pokrali pa im treba jos vremena da kradu nisu se dovoljno nakrali

  • Sane Vreme: 06.08.2014 07:12h

    Ma ugasite je više i neka Mišković sagradi ono što je naumio !?!

  • Kostadin Vreme: 06.08.2014 07:45h

    Nema više para za menadžere koji su pokupovali siromašnu decu i popsle nasilnog igranja u Zvezdi prodavali po Evropi. Sistem je daš siromašnom i neuhranjenom mladom fudbaleru nešto para i auto a on potpiše blanko ugovor , Prva prodaja je za menadžera, a fudbalerćić će dobiti , kako ga napale, kada se drugi put bude prodao.

  • Aleksandar Partizanovac Vreme: 06.08.2014 08:42h

    Jbt, koliko si ti plitak covek, bez mozga. Ne radi se da li ce zaposleni i fudbaleri da strajkuju, da ne dolaze na posao ili da volontiraju dve godine kako bi neko preduzece, ne samo Crevena Zvezda stalo na noge. Radi se o tome sto ces ti ili vec negde od nekoga primas debele pare i imas za svoju porodicu, izlaske kafane. Oni NEMAJU, tu gde rade im je sve, sto pikaju loptu to im je trenutni posao. Ne mogu ko ti da imaju jos jedan privatana biznis, jer mozda moraju kao volonteri po 10-12 sati da rade kako bi se nesto na kraju dobilo. A onda ces ti i tvoja bulumenta da pokupite opet kajmak i opet ljudi radili i pikali dve godine za SISARKE. U TOME JE POENTA.

  • GROBARI BLOKOVI Vreme: 06.08.2014 11:50h

    POD KATANAC KUCOOO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP