Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MANČINI OTVORIO DUŠU

Teško da ćemo proći grupu smrti!

Autor: Ekipa Alo! | 06.11.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Biti ili ne biti za Mančester siti. Šampion Engleske nalazi se na rubu eliminacije iz Lige šamiona, a kako bi preživeli u grupi smrti, za to im je večeras (20.45) neophodan trijumf nad Ajaksom u meču 4. kola.

Zabrinut: Roberto Mančini

Zabrinut: Roberto Mančini | Foto: Reuters

Sam pogled na tabelu grupe D deluje neverovatno, s obzirom na to da Siti zauzima poslednje mesto sa samo jednim osvojenim bodom. Teška situacija u kojoj se našao tim čije boje brane dvojica srpskih reprezentativaca Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić prilično je uzdrmala menadžera Roberta Mančinija. Italijan je otvorio dušu za britanske medije.


- Nismo spremni za velike rezultate u Evropi. Rano je govoriti, ali ako ćemo realno, teško da ćemo proći grupu. Imamo dobar tim, ali nismo zreli za uspeh u Ligi šampiona. Čelsiju je trebalo 10 godina da stigne do krova Evrope, nije mi jasno zašto od nas očekuju da to uradimo posle četiri sezone - spremio je alibi Mančini u slučaju neuspeha na „Etihadu“.

Nije se proslavio u Amsterdamu: Edin Džeko

Nije se proslavio u Amsterdamu: Edin Džeko | Foto: Reuters


Podsetimo, u prethodnom kolu elitnog takmičenja, Siti je neočekivano izgubio od „kopljanika“ u Amsterdamu (3:1) iako je poveo golom Nasrija. Pre toga, „građani“ su se pred svojim navijačima provukli protiv Dortmunda (1:1), dok su na stadionu „Santjago Bernabeu“ poraženi od Reala s 3:2.

- Igrali smo očajno u dosadašnjem delu Lige šampiona. Veliki broj promašenih prilika protiv Ajaksa pri vođstvu od 1:0 nam se obilo o glavu i na kraju smo izgubili. Situacija je teška, ali ćemo se potruditi da se vratimo u igru. S mnogo motiva ulazimo u meč s Ajaksom, u kojem su tri boda imperativ - zaključio je Mančini.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP