Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! PREDSTAVLJA ZVEZDE KOJE ĆE PROPUSTITI MONDIJAL ZBOG SELEKTORA

Tevez i Nasri predvode otpadnike!

Autor: Ekipa Alo! | 15.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Na Mondijalu u Brazilu trebalo bi po pravilu da prisustvuju najbolji igrači sveta, ali to ove godine izgleda neće biti slučaj. Za to nisu samo krive povrede, ili fudbaleri čije se reprezentacije nisu kvalifikovale (Zlatan Ibrahimović - Švedska), već i selektori nacionalnih timova, koji su napravili prilično čudne izbore, zbog čega u Brazilu nećemo gledati imena poput Karlosa Teveza, Samira Nasrija, Gaela Klišija, Ronaldinja, Rikarda Kake, Iska...

Karlos Tevez

Karlos Tevez | Foto: Profimedia

Po dobrom starom običaju, od takozvanih otpadnika mogao bi da se napravi tim dostojan pehara. Možda najveći šok izazvala je odluka selektora Argentine Alehandra Sabelje da među „gaučose“ ne pozove fenomenalnog Karlosa Teveza! Navijači su najavili proteste i štrajkove, a kako i ne bi kada je njegova zamena Franko di Santo, napadač Verdera, postigao svega četiri gola na 23 utakmice ove sezone. Za razliku od njega, napadač Juventusa bio je jedan od najboljih igrača „stare dame“ i sa 19 golova nosio ih do nove titule šampiona Italije.


- Verovatno selektor nema satelit podešen da gleda Juventus - šalio se nedavno Tevez i najavio porodični odlazak u „Diznilend“ za vreme Mondijala.

Samir Nasri

Samir Nasri | Foto: Profimedia


Veliko iznenađenje bilo je i izostavljanje Samira Nasrija, standardnog prvotimca Mančester sitija. Selektor Francuske Didije Dešan odlučio je da je za „trikolore“ najbolje da u domovini ostanu i Nasri, ali i njegov saigrač Gael Kliši.


- Nisam izabrao najboljih 23 igrača Francuske, već najbolju ekipu. Nasri je standardan u Sitiju, ali nije u reprezentaciji, a u više navrata je govorio da nije zadovoljan kada je rezerva - obrazložio je svoju odluku Dešan.

Rikardo Kaka i Ronaldinjo možda su već zašli u godine, ali ove sezone su blistali u dresovima Milana i Atletiko Mineira, zbog čega je mnoge začudila odluka Felipa Skolarija da im ne pruži šansu pred domaćom publikom. Vezista Reala Isko dovoljno je dobar da igra za kraljevski klub, ali očigledno nije dovoljno dobar da ubedi selektora Španije Del Boskea da ga stavi na spisak...

Je*o Dešana, je*o Francusku


Nasrijev izostanak najteže je pao njegovoj devojci Anari Atanes. Ona je na Tviteru oplela po selektoru Dešanu, a i po Francuskoj.
- Je*o Dešana, je*o Francusku - napisala je revoltirana Anara Atanes.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP