Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ ZA ALO.RS O PORUCI NA MAJICI

To je za moju malu Janu!

Autor: D. Ostojić | 02.08.2013 - 15:28:00h | Komentara: 0

Koji sekund po završetku istorijske utakmice između Srbije i Francuske u finalu Evropskog prvenstva za omladince, uz opšti metež koji je nastao na terenu zbog slavlja, nekako najoriginalnije su bile majice naših fudbalera. “Orlići” su se, prosto, utrkivali ko će bolju poruku da pošalje u Srbiju!

Sergej Milinković

Sergej Milinković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Tako, među porukama “Srbi ludaci, evropski prvaci”, “šala”, “zabava”, bila je i ona na kojoj je pisalo “Jano, voli te brat!”. Majicu je nosio Sergej Milinković-Savić je vezista Vojvodine, a kako nam je objasnio, poruka je bila upućena njegovoj osmogodišnjoj sestri.

Sergej Milinković

- To je posvećenoj mojoj maloj sestrici koja ima osam godina i kojoj je uskoro rođendan. Imam i mlađeg brata, i obojici nam je ona ljubimica - u dahu je govorio Sergej. - Više nisam ni svestan šta smo uradili. Gledam naše slike u novinama i sve mi deluje neverovatno.

Sergej Milinković

Šampion: Sergej Milinković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Milinković-Savić je otkrio jedan detalj pre početka šampionata.

- Ne mogu da kažem da sam verovao 100 odsto da ćemo da osvojimo titulu, ali pre odlaska sedeo sam u sobi sa cimerom Milanom Vojvodićem i rekao mu “Miki, zamisli da budemo prvaci Evrope!”. Odgovorio mi je “stvarno, zamisli to” i tog trenutka smo počeli da maštamo. Eto, dokle nas je dovelo...
Po brojnim formumima na internetu već se, pomalo u šali, a pomalo i u zbilji, mogu pročitati komentari da bi Mihajlović trebao da pusti šampione Evrope na Hrvate.

- Rano je da pričamo na tu temu, sigurno je da mi je san, kao i drugarima, da igramo za seniore. Jedan uslov smo već ispunili, znamo himnu, što ste mogli da vidite i čujete kada su nas “ubili” Litvanci sa himnom “Hej Sloveni” na meču sa Portugalom - zaključuje Milinković-Savić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP