Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PUCAMO KAD KARADŽIĆ GLEDA

Tole, baksuze!

Autor: E. A. | 22.06.2015 - 07:30:00h | Komentara: 0

Gde se pojavi Tole tu se Srbiji crno piše! Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić boravio je nekoliko dana u Češkoj na Evropskom prvenstvu za mlade gde su “orlići” Mladena Dodića doživeli sunovrat protiv domaćina izgubivši 4:0, što i ne čudi.

Gde on prođe,  tu trava ne raste:  Karadžić

Gde on prođe, tu trava ne raste: Karadžić | Foto: Marko Metlaš

Očigledno da prisustvo prvog čoveka našeg fudbala nikome ne prija i da je propast neminovna. S druge strane, kada nema Toleta tu se pišu nove stranice srpskog fudbala i to zlatnim slovima. Karadžiću je verovatno bilo teško da prevali preko sveta do Novog Zelanda i hvala mu na tome. Nije se pojavio na Novom Zelandu, a tamo su “orlići”, tačnije “lavovi” Veljka Paunovića tukli sve redom, da bi na kraju postali svetski prvaci.


A da je atmosfera u našem taboru u Češkoj loša i da je igrače uzrasta do 21 godine i te kako uzdrmao sraman poraz potvrđuju reči napadača Aleksandra Pešića.

- Nije slučajno ovo što nam se dogodilo. Zasluženo su nas Česi dobili, bili su bolji od nas, ali nije sve kao što je izgledalo na terenu. Kada smo se borili za odlazak na prvenstvo igrali smo kao tim, a sada je svako počeo da gleda svoj interes. Mislim tu na nas igrače. Trebalo bi da se pogledamo u oči. Moramo da znamo šta hoćemo i zašto smo došli ovde - rekao je Pešić za “Mocart sport”.

Ono što može da nas raduje i hrabri jeste da se Karadžić juče ujutru vratio u Srbiju, pa sada Jojić, Đuričić i ekipa možda i imaju neke šanse da pobede Dansku u poslednjem meču grupne faze i ostanu na Evropskom prvenstvu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP