Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDSEDNIK FSS-A NIJE NEZADOVOLJAN REMIJEM U JERMENIJI

TOLE: Dobar je bod u gostima!

Autor: P. Vuković | 13.10.2014 - 08:02:00h | Komentara: 3

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, po povratku iz Jerevana, gde je Srbija totalno podbacila i na kraju još i srećno došla do remija golom Tošića u 90. minutu (1:1), poručio je da je bod protiv Jermenije ipak dobar?!

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić

- U svakom slučaju, bod na strani nije za neko veliko razočaranje. Sa nerešenim rezultatom smo zadovoljni, ali nismo igrom. Mora da bude mnogo bolje sutra uveče, ne sme više ovako da se igra. Selektor Dik Advokat je uvideo sve slabosti, otkloniće ih, igrači takođe. Očekujem dobru utakmicu pred punim stadionom u Humskoj i tri boda protiv Albanije - rekao je Karadžić.


Posle neuspešne prve epizode na startu kvalifikacija, u FSS-u su napravili računicu da da bi sa sedam bodova bilo dobro ući u 2015. godinu.

Vladimir Stojković

Vladimir Stojković | Foto: A. Dimitrijević

- Dolazi nam novembar, kod kuće igramo utakmicu protiv Danske. Sa tom eventualnom pobedom, kao i sutrašnjom protiv Albanije, završićemo godinu sa sedam bodova. Ako tako bude, naš plan je ispunjen, bićemo zadovoljni - zaključio je Karadžić.

Stojketu aplauzi na aerodromu

Jedan od retkih fudbalera Srbije koji su dobili pozitivne komentare od slučajnih prolaznika na beogradskom aerodromu bio je Vladimir Stojković, koji je odbranio penal u Jerevanu. - Jermenija nije lako gostovanje, ma šta ko mislio. Sa pobedom protiv Albanije možemo da izbijemo na prvo mesto u grupi, tako da nam je sada to prioritet - kratko je rekao Stojković.

Poslednji komentari
  • Vincenzo Vreme: 13.10.2014 08:40h

    Neću ni da čitam tekst.Dovoljan mi je naslov.Ova izjava je verovatno copy paste od prethodnih ciklusa.Dik ne živi u Srbiji iako je selektor ove zemlje.Čak je i našao za shodno da nas sve isproziva i izjavio da ne može jednostavno da se prilagodi ovde već mora u svom Hagu da pravi strategiju.U drugoj deceniji 21.veka on komunicira sa fudbalerima putem maila ili smsa?Ok,tehnologija je napredovala,ali ovo nije šala, ovo su kvalifikacije za veliko takmičenje. Sprda se sa nama , a Toleta standardno boli uvce za sve. Doživotni predsednik saveza očigledno je doneo još jednu očajnu odluku u svojoj maloj buđavoj karijeri.Čak nije preneo selektoru da Nastasić ne igra već jedan veliki vremenski period, da štoperski par tek drugi put igra zajedno u liniji,da je Duško Tošić ove sezone fenomenalan,da je Tomović možda u najboljoj formi u karijeri,da Danko nije onaj igrač pre deset godina iz Fejnorda.Dakle totalni fijasko.Zar smo očekivali bolje?Posle Antića neka nam je Bog u pomoći.Tole dokle ovako?

  • miki Vreme: 13.10.2014 09:54h

    samo bih se dovezao na tebe da sa jednom malom Jermenijom igramo sa jednim napadacem....

  • GALE Vreme: 13.10.2014 10:16h

    Kako nasi kazu dobra baba kad nema devojke.sta bi ti rekao da Stojkovic nije odbranio penal.dal bi podmetnuo svoj obraz i cast i otisao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP