Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDSEDNIK I SELEKTOR BEZ KOMENTARA PO POVRATKU IZ DUBAIJA

Tole i Miha ostali bez teksta!

Autor: P. Vuković | 17.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Cela Italija bruji o dolasku Siniše Mihajlovića u Sampdoriju, poznat je čak i tačan dan dolaska - sreda, ali su u Fudbalskom savezu Srbije ili neobavešteni ili se prave Toše!

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

„Orlovi“ će narednih dana definitivno ostati bez selektora, međutim, niko od čelnika srpskog saveza nije želeo da potvrdi ili da demantuje tu informaciju juče neposredno po sletanju na Aerodrom „Nikola Tesla“, prilikom povratka iz Emirata sa prijateljske utakmice protiv Rusije (1:1).


Tomislav Karadžić, predsednik FSS, i Mihajlović samo su ćutke prošli pored pripadnika „sedme sile“ ne udostojivši ih odgovora na konkretno pitanje o statusu selektora. Jedini koji je bio malo raspoložen za priču, jeste generalni sekretar Zoran Laković, ali i njegov odgovor je bio maglovit.

- Da, čitali smo sve šta pišu Italijani, upoznati smo sa tim. Mi smo pričali sa Mihajlovićem i još ćemo razgovarati. Posle utakmice u Užicu sa selekcijom novinara 19. novembra sve će biti poznato - rekao je ukratko prvi operativac sa Terazija.

Iz Dubaija pravo  na tenis u „Arenu“: Reprezentativci Srbije

Iz Dubaija pravo na tenis u „Arenu“: Reprezentativci Srbije | Foto: Marko Metlaš

 
Istina je da je Karadžić pre neki dan rekao da „nije optimista po pitanju produžetka ugovora sa Mihajlovićem“, što samo dodatno potvrđuje da je Siniša već prihvatio ponudu Đenovljana, za koju Italijani tvrde da iznosi milion evra do kraja sezone.

Karadžić se poverio  bliskim prijateljima da mu je svega preko glave!

Karadžić se poverio bliskim prijateljima da mu je svega preko glave! | Foto: Nebojša Marković


Jasno je ko dan da će Srbija s novim selektorom juriti plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, a ono što javnost i te kako interesuje, jeste da li će i Tole otići sa Mihom ruku pod ruku, kao što je najavio krajem avgusta u pisanom saopštenju.

„Alo!“ je došao do informacije da se Karadžić poverio bliskim saradnicima, te da će održati reč i da će u decembru, kada bi trebalo da budu raspisani izbori u FSS, napustiti predsedničku fotelju, jer mu je svega preko glave!

Kolarov: Rus u ofsajdu dva metra!


Aleksandar Kolarov, reprezentativac Srbije, bio je zadovoljan izdanjem protiv „zbornaje komande“ na prijateljskom susretu u Dubaiju, štaviše, smatra da su Rusi nezasluženo stigli do prednosti od 1:0.
- Pokazali smo da možemo sa svima da se nosimo. Pred kraj utakmice smo bili oprezni, kada smo videli da ne možemo da pobedimo, dobro je da smo sačuvali jedan bod. Sudija nije video kod gola, Rus (Samedov) je bio u ofsajdu dva metra, čuli smo kasnije i da su u direktnom prenosu tako rekli, ali smo dobro odgovorili na njihov gol. Mislim da smo na pravom putu - rekao je Kolarov.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP