Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LJUDI MOJI, DA LI JE OVO MOGUĆE?

Tole i Terzić sada najbolji drugari!

Autor: Ekipa ALO! | 09.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Da je Srbija zemlja čuda i da su nam fudbal i liga poput cirkusa, to smo odavno znali, ali ni u najluđim snovima nismo mogli da zamislimo da će Tomislav Karadžić i Zvezdan Terzić, koji su se do juče vređali na pasja kola, od kraja januara ponovo sarađivati!?

Rešili da obnove  prijateljstvo: Zvezdan  Terzić i Tomislav  Karadžić

Rešili da obnove prijateljstvo: Zvezdan Terzić i Tomislav Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ma koliko zvučalo paradoksalno, potvrda se očekuje već 23. januara da bi prvi čovek OFK Beograda trebalo da bude imenovan za predsednika Zajednice Superlige, što će mu omogućiti put do potpredsedničke fotelje Fudbalskog saveza Srbije.


Ovako je pričao Terzić

- Karadžiću su biologija, odnosno godine i alkohol pojeli mozak
- Fudbalska Srbija je talac jednog čoveka
- Karadžić tek treba da se dokaže svojom biografijom pred istražnim organima. Dobro zna da li su mu podizali rampe na carinskim prelazima, da li se obogatio švercom nafte i alkohola, da li je uzimao mito i plaćao nameštene utakmice.

Postavlja se pitanje kako je moguće da Karadžić i Terzić dalje idu zajedno ruku pod ruku, a u prošloj godini su izrekli toliko toga lošeg na račun jedan drugog. Zadavali su niske udarce, izvlačili najteže optužbe, spominjalo se robijanje, nameštanje mečeva, demencija, alkohol, a sada se prave ko da se ništa nije dogodilo.

I ko je tu lud? Lagano su Tomislav i Zvezdan jedan drugom pružili i stisli ruku uz širok osmeh na dodeli “Zlatne lopte” krajem 2013. godine i to je bio jasan signal da je sekira zakopana, indirektno najavivši da će zajedno jahati fudbalskom Srbijom u 2014!

Očigledno je da Karadžić i Terzić za sada nemaju opoziciju, jer upravo je Terzić bio glavni Karadžićev kritičar u minulom periodu i svim silama se zalagao za njegovu smenu. Odlično su to odradili, zamazali su javnosti oči, kupili vreme i skovali pakleni plan, a prethodno se vrtela druga ploča.

A ovako je pričao Karadžić

- Smatram da kao predsednik FSS-a ne treba da ulazim u polemiku sa čovekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu. Samim tim, i njegov kredibilitet je svakako doveden u pitanje - rekao je Karadžić za sajt FSS-a.

- Karadžić ismeva medije, javnost i navijače. Kada je najavio ostavku za decembar, rekao sam da on samo kupuje vreme da bi ili ostao na funkciji ili postavio svoje ljude da preko njih i dalje rukovodi Savezom. Jasno je da su mu biologija, odnosno godine i alkohol pojeli mozak. Karadžić ne vidi suštinu ili ne želi da je vidi. A to je da fudbalska Srbija želi da on ode i da je ta fudbalska Srbija postala talac jednog čovek - pisalo je u prošlogodišnjem saopštenju Terzića, koji se na tome nije zaustavio.

- Tomislav Karadžić tek treba da se suoči sa svojom biografijom pred istažnim organima. Tomislav Karadžić dobro zna da li su mu podizali rampe na carinskim prelazima, da li se obogatio švercom nafte i alhokohola, da li je uzimao mito, da li je plaćao nameštene utakmice, kako je građena kuća fudbala - grmeo je nedavno alfa i omega OFK Beograda.

I šta sada? Terzić najavljuje povratak u Savez, gde ga već čeka Karadžić, koji je s druge strane izjavio da će se povući u februaru. Ali gle čuda, sva je prilika da Tole neće otići jer na skupštini u februaru neće imati oponenta, tako da bi on i Terzić mogli da čine čuda s Terazija.
Iako je ovo Srbija, bilo bi previše da Karadžiću i Terziću prođe ovaj pakleni plan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP