Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRMA SE FOTELJA

Tole Karadžić gubi Vojvodinu?

Autor: M.R | 06.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Sprema se novi udar na Tomislava Karadžića! Taman kad se činilo da je mesto predsednika FSS zacementirano u narednih godinu dana, Toletu se ponovo drma fotelja.

Tomislav  Karadžić

Tomislav Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Skupština Fudbalskog saveza Vojvodine, zakazana za petak je otkazana. Razlog - Karadžić gubi podršku matičnog regiona? Prema nezvaničnim informacijama, opozicija u severnoj srpskoj pokrajini u ovim trenucima ima jasnu većinu - 41 od 65 delegata.


- Otkazivanje je nastavak agonije vojvođanskog fudbala, gde je vrh aktuelnog rukovodstva, uvidevši da je u velikoj manjini, odlučio da na volšeban način otkaže Skupštinu, na kojoj je planirano da donese nelegalnu odluku da se oroči poverenje na godinu dana. Desila se jedna vrlo pozitivna stvar, a to je zrelost delegata širom Vojvodine, koji su prepoznali da se propadanje fudbala mora hitno zaustaviti - rekao je predsednik Spartaka, Dragan Simović.
I vršilac dužnosti genrealnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdan Terzić smatra da su čelnici FSS izgubili podršku i da je to jedini pravi razlog za otkazivanje vojvođanske Skupštine.

- Predsednik Ratko Borovnica i generalni sekretar Dušan Tomić više nemaju podršku delegata. Ideja aktuelnog rukovodstva je bila da poput nedavne Skupštine FSS, donese akt kojim bi se onemogućilo glasanje o poverenju čelnim ljudima u narednih godinu dana. U FSV su shvatili da nemaju podršku i rešili su da odlože Skupštinu. Ovo je ozbiljan udrac za Karadžića, Vojvodina je njegov matični region - konstatovao je Terzić.

Borovnica: Sve je to relativno!


Predsednik FSV Ratko Borovnica rekao je da je sednicu Skupštine odložio kako se ne bi pretvorila u cirkus.
- To da li sam ja kao predsednik izgubio podršku je relativna stvar. Sve bismo videli na sednici Skupštine. Međutim, sednica je odložena, jer nisam želeo da prisustvujemo cirkusu. Mnogo je delegata zamenjeno, hteo sam da zaštitim ljude koji godinama pošteno rade svoj posao. Nije tačno da Karadžić nema podršku, to su samo želje nekih ljudi - rekao je za “Mocart” Borovnica.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP