Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FS SRBIJE IMENOVAO DRULOVIĆA ZA V. D. SELEKTORA

Tole preko Ljubinka kupuje vreme!

Autor: P. Milovanović | 15.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Fudbalski savez Srbije, predvođen predsednikom Tomislavom Karadžićem, jednoglasno je na jučerašnjoj sednici Izvrnog odbora doneo odluku da Ljubinko Drulović na klupi “orlova” nasledi Sinišu Mihajlovića, koji se povukao pre tri meseca.

Ljubinko Drulović

Ljubinko Drulović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ipak, perspektivnom stručnjaku koji je prošle godine priredio senzaciju sa omladinskom selekcijom (igrači uzrasta do 19 godina) osvojivši tutulu prvaka Evrope u Litvaniji nije ponuđen klasičan ugovor, već je izabran kao privremeno rešenje i biće vršilac dužnosti selektora A reprezentacije.


Skupština FSS u martu!


Na narednoj sednici IO, koja je zakazana za 28. februar 2014. godine, biće doneta odluka o sazivanju skupštine FS Srbije, a predlog je da bude održana 18. marta ove godine. Tada će definitivno biti poznato da li će se Karadžić povući s predsedničke funkcije, kao što je dosad bezbroj puta najavio, ili će nastaviti da komanduje fudbalskom Srbijom.

Na sastanku održanom u kući fudbala, članovi Odbora za hitna pitanja poverili su Iliji Petkoviću da obavlja funkciju direktora, a postignuta je saglasnost da se o izboru novog selektora ne razgovara do kraja aprila i početka maja. Sve to samo potvrđuje da se radi o klasičnoj kupovini vremena i da Karadžić i ekipa nekog i nešto čekaju, a vreme će pokazati da li se čeka Dragan Stojković Piksi, Siniša Mihajlović ili je u pitanju neko treći...

Drulović će prvenac na klupi Srbije upisati u Dablinu na prijateljskom meču sa Irskom, a u razgovoru za “Alo!” nije krio oduševljenje zbog ukazane prilike.

Ilija Petković će obavljati funkciju direktora

Ilija Petković će obavljati funkciju direktora | Foto: A. Koković


- Zadovoljan sam i ponosan, ukazana mi je velika čast. Zahvalio bih se predsedniku Karadžiću i sekretaru Lakoviću. Učiniću sve da opravdam poverenje - bile su prve Ljubinkove reči.

Bivši reprezentativac, član Partizana i Porta, nije želeo da otkrije da li će u tim vratiti Adema Ljajića, kao i da li će igrači kod njega morati da pevaju himnu.
- Vrata su svima otvorena, videćemo šta će se dešavati, ima vremena... Želim da se koncentrišem na prvi meč sa Ircima. Na poslednja tri meča pod Mihajlovićem smo upisali tri pobede, napravljena je dobra baza i ne treba eksperimentisati.
Zvaću pouzdane stare snage. Što se himne tiče, neke stvari moraju da se poštuju, igračima mora da bude zadovoljstvo da igraju za reprezentaciju. Videćemo da li će je pevati. Još je sve sveže, hladne glave ću definitisati neke stvari, sigurno je da predstoji novi period u radu naše reprezentacije i nadam se da ću biti uspešan. Verujem u ono što radim - zaključio je Drulović.

Drulović: Pohvaliću se Murinju


Poznato je da je Druloviću titulu prvaka Evrope čestitao veliki Žoze Murinjo, Ljubinkov prijatelj. Na pitanje da li očekuje da će mu Gospodin Posebni i ovog puta čestitati, Drulović je odgovorio:
- Dvojica naših vrhunskih fudbalera igraju u Čelsiju i sigurno je da će Murinjo saznati šta se dešava. Čućemo se, e sad, da li će on mene zvati ili ja njega, nije bitno - kaže Ljubinko.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP