Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDSEDNIK FSS OTVORIO DUŠU

Tole: Želim da postanem predsednik Zvezde!

Autor: Alo.rs | 12.06.2015 - 23:56:00h | Komentara: 1

Jedina neostvarena želja mi je da budem predsednik Crvene zvezde, poručio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić | Foto: Marko Metlaš

Prvi čovek FSS otvorio je dušu u hotelu "Meriot" u Kopenhagenu, u kom su reprezentativci bili smešteni pred meč kvalifikacija za EP protiv Danske.

Karadžić je otkrio da je u neformalnom razgovoru sa Tomislavom Nikolićem priznao predsedniku Srbije da mu je san da vodi klub sa "Marakane".

Karadžić je od 2007. do 2008. bio predsednik Partizana, ali je uprkos tome pokazao volju da radi I na drugoj strani Topčiderskog brda.

- Jednom prilikom su kod mene došli premijer Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić. U jednom trenutku Vučić je morao da ode jer je imao obaveze, a ja sam ostao nasamo sa Nikolićem. Tomi sam rekao da mi je jedina neostvarena želja u fudbalu da vodim Zvezdu. Sve sam funkcije u fudbalu obavljao, ali to je jedina koju nisam, a iomam veliku želju - rekao je Karadžić, a prenosi "Kurir".

On je istakao da će se baviti fudbalom i kada ode iz FSS.

- Moram da priznam da ne mogu bez fudbala i sigurno ću opet preuzeti funkciju u nekom klubu kad odem iz FSS - rekao je Karadžić i objasnio kako je počeo rat Zvezde i njenih navijača protiv njega, kao glavne krivce označivši Zvezdinu upravu na čelu sa Vladanom Lukićem.

- Zvezdi sam, u trenucima kada je svađa počela pomogao sa 100.000 evra i imao sam korektan odnos sa upravom, ali sam u datom trenutku izjavio da je jedini spas za srpski fudbal privatizacija. To veče zvao me je Vladan Lukić i pitao kako ja smem da privatizujem Zvezdu. Rekao mi je: "Videćeš šta ćemo ti sad napraviti" - rekao je Tole i dodao da je, kada je kasnije došao na finale kupa, 20.000 ljudi skandiralo "Tole, lopove, ukr'o si nam titule!".


- Moram da čestitam Goranu Vesiću na tome. Uradio je sjajan posao sa tom kampanjom - konstatovao je Karadžić i dodao da je nakon toga nastavljen rat sa Zvezdom, koji sada predvodi generalni sekretar crveno-belih Zvezdan Terzić, ali da ga to ne dotiče.

- Ubodi malih komaraca me ne zanimaju. Terziću bi bilo bolje da kaže kakva mu je uloga u Zvezdi i ko ga je doveo. Što se tiče OFK Beograda, zašto se igračima duguje čak 15 plata I zašto se "Omladinski stadion" raspada - zaključio je Karadžić.
 

Poslednji komentari
  • Aca Vreme: 13.06.2015 08:44h

    Pa dobro, i ja zelim Severinu ako ćemo o neispunjenim željama

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP