Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDAN TERZIĆ OTPISAO KARADŽIĆA SA ČELA FSS:

Tole, želim ti ugodnu penziju!

Autor: M. Zdravković | 10.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Zvezdan Terzić, v. d. generalnog sekretara Crvene zvezde, odgovorio je juče žestoko na optužbe Tomislava Karadžića, predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

„Ne želim  više da komentarišem  njegove gluposti. On je bivši  predsednik FSS-a i želim mu  ugodnu penziju“, kaže za  „Alo!“ če

„Ne želim više da komentarišem njegove gluposti. On je bivši predsednik FSS-a i želim mu ugodnu penziju“, kaže za „Alo!“ če | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

On je u kratkoj izjavi za „Alo!“ poručio da je Karadžić definitivna prošlost srpskog fudbala i da ne želi više da se bavi njegovim navodima.
- Ne želim više da komentarišem Karadžićeve gluposti. Tole je bivši predsednik FSS-a i želim mu ugodnu penziju - poručio je Terzić.

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Tole: Odlazim po isteku mandata!

Tomislav Karadćić je sada dao novo obećanje.
- Stojim iza svoje odluke da napuštam čelnu poziciju u FSS-u po isteku mandata. Ja sam za sve promene koje će doneti boljitak srpskom fudbalu, ali se one moraju obaviti po statutu i zakonu, kako to civilizovani svet radi. Procedure se znaju, svi imaju demokratsko pravo na izbore. Miran sam - poruka je Tomislava Karadžića.

Podsetimo, prvom operativcu crveno-belih je početkom oktobra izrečena suspenzija od šest meseci zabrane obavljanja bilo kakve funkcije u fudbalu, zbog navodnog upada u sudijsku svlačionicu posle meča Napredak - Crvena zvezda (0:0). Tole ga je sada optužio i da vodi kampanju protiv njega u mnogim regionalnim savezima, sa namerom da ga sruši.

Prvi čovek srpskog fudbala izjavio je i kako ima saznanja da su čelnici srpskog šampiona, Terzić i Kokeza, proteklih dana “bili aktivni na terenu” u prikupljanju glasova za promene u FS Vojvodine, koje su dovele do toga da Ratko Borovnica, Karadžićev najbliži saradnik, podnese neopozivu ostavku na funkciju predsednika.

- Imamo informacije da su Terzić i Kokeza na terenu bili veoma aktivni u prikupljanju glasova u Vojvodini. Ukoliko se na bilo koji način utvrdi da je suspendovani Terzić aktivno učestvovao u radu, protiv njega će biti ponovo pokrenut disciplinski postupak - najavljuje Karadžić.
Dakle, sukob se nastavlja...

U sukobu: Mirkov i Despotović

U sukobu: Mirkov i Despotović

FSS i redarska služba su odgovorni za incidente na meču sa Albanijom!

Načelnik Uprave policije u Policijskoj upravi za grad Beograd Miladin Despotović ocenio je “sramnim” izjave predsednika Komisije za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoja Mirkova, jer stalno pokušava na policiju da prebaci odgovornost za propuste na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija.
- Nadležnost i odgovornost za to isključivo su na FSS i redarskoj službi. Kao nekadašnji načelnik Uprave policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Mirkov bi morao da poznaje zakone, a posebno nadležnosti MUP-a. Njegove izjave pokazuju licemerstvo - naveo je Despotović u pisanoj izjavi “Tanjugu”.
Podsetimo, na utakmici između reprezentacija Srbije i Albanije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo, koja je prekinuta kada se iznad terena pojavio mali leteći objekat sa albanskom zastavom, u direktnom prenosu jedan od navijača je vređao premijera Aleksandra Vučića. Policija je kasnije ustanovila da je reč o Igoru Mikiću, kojeg je i privela i za kojeg je ustanovila da je preko bliskih veza od FSS dobio kartu za VIP ložu.

Poslednji komentari
  • Luka Vreme: 10.11.2014 14:56h

    Tole grobar FSS.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP