Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ČELNICI PARTIZANA OZNAČILI PROBLEMATIČNOG ŠTOPERA KAO GLAVNOG KRIVCA ZA ELIMINACIJU

Trajković puk‘o zbog kockarskih dugova! Sledi mu šut-karta!

Autor: M. R. - D. O. | 08.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dan posle bolnog remija sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pojedini čelnici Partizana su prstom uperili ka štoperu Branislavu Trajkoviću, označivši ga kao glavnog krivca za preranu eliminaciju crno-belih nakon dvomeča bez pobednika sa prosečnim bugarskim timom (0:0 i 2:2).

Ne zna gde udara: Branislav Trajković

Ne zna gde udara: Branislav Trajković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Uličarski gest štopera Partizana, koji je u 41. minutu utakmice, kod tada još aktivnog rezultata 2:2, zaradio crveni karton zbog neshvatljivog udaranja šakom u glavu protivničkog napadača Romana Bezjaka, naveo je pojedine funkcionere iz Humske da počnu da sumnjaju u to da nije isključeno da je Trajković ovaj skandal napravio - namerno! O svemu onome o čemu je već duže vreme brujala čaršija, o navodnim kockarskim dugovima koje je tokom karijere pravio ovaj 25-godišnji fudbaler, sada se priča javno.


Trajković nas slagao: „Zovite me u 16 časova“
 

„Alo!“ je juče na sve načine pokušavao da stupi u kontakt sa Branislavom Trajkovićem, fudbalerom Partizana, da ga priupita: „Zbog čega je napravio onako neprimeren gest i crvenim kartonom ostavio saigrače na cedilu?“
U jednom trenutku, Trajković nam je odgovorio SMS-om: „Zovite me u 16 časova!“
Pokušali smo ponovo, ali od njegovog obećanja nije bilo ništa.
Za komentar juče nisu bili dostupni ni predsednik Dragan Đurić, ali ni trener Marko Nikolić.

Jedan od visokih funkcionera Partizana juče je novinarima „Alo!“ ispričao da veruje da će klub sprovesti intenzivnu internu istragu o tome šta je navelo Trajkovića da jednim gestom sruši sav trud crno-belih i, ukoliko se sve ove sumnje ispostave kao tačne, da mu se u što hitnijem roku uruči otkaz, iako konstatuje da klub time ne može da kompenzuje ogromne finansijske gubitke izazvane eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu šampiona, na koju je, smatra naš sagovornik, direktno uticao prerano dosuđeni crveni karton štopera crno-belih.

- Trajković je napravio krajnje glup potez. Znam i za te njegove probleme sa kockom i dugovima. Bilo je toga i pre njegovog dolaska u Partizan. Lično sam se protivio tom transferu, baš zbog te njegove problematične prošlosti, ali me nisu slušali. Sad je kasno...
Pitate me da li verujem da nas je Trajković, u bukvalnom smislu, prodao? Šta da vam kažem... Počinjem da sumnjam da jeste, ali hajde da sačekamo. Sve je moguće, zaista je neshvatljiv potez napravio, žao mi je ostalih igrača, koji noćas oka nisu mogli da sklope - otkrio je naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti zbog visoke funkcije koju obavlja u klubu i zbog daljih koraka koje će Partizan preduzeti u ovom slučaju.

Šokantno

Šokantno


Za štopera Partizana kažu da se već dugo kocka u kladionici, ali da mu ne ide, i da se „zakopao do guše“. Navodno, svu fudbalsku zaradu je potrošio na kockanje, pa je bio prinuđen da pozajmljuje od zelenaša, na kamatu. I te pare je spiskao, a kamate rastu iz dana u dan. Zbog toga često odluta na terenu i izaziva problematične situacije protiv rivala, a neretko nasrne i na saigrače.
Podsetimo, crveni karton protiv Ludogoreca nije prvi Trajkov greh u crno-belom dresu. Gotovo isto je bio skup i start nad Gaćinovićem protiv Vojvodine, koji je, doduše, bio van 16 metara, a sviran je penal, ali prema mišljenju mnogih, bio je nepotreban. Takođe, Trajković je napravio i penal protiv Crvene zvezde u poslednjem derbiju.

Kvota na prolaz Ludogoreca bila 1.85!


Pred revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom, prema kvotama svetskih kladionica, Partizan je bio blagi favorit za prolaz u narednu rundu. Kvota na pobedu crno-belih iznosila je 2.40, na nerešeni ishod 3.20, dok je na trijumf Bugara kvota bila 2.95. Posebno pogodan za klađenje bio je koeficijent za prolazak Ludogoreca. Kvota da će se ekipa trenera Dermendžijeva preko Partizana plasirati u plej-of kvalifikacija za LŠ iznosila je 1.85. U slučaju uplate, recimo, od 1.000 dinara na ovu igru, eventualna isplata iznosila bi 1.850 dinara. Prebacite se na evre!
Ozbiljna priča!

KOMENTARI SA SPORTSKIH PORTALA

„Trajko, vrati pare!“
Čim je Branislav Trajković prešao iz Vojvodine u Partizan, na sportskim portalima pojavili su se komentari da je dužan na sve strane i da voli da se kocka. Intenzivirani su odmah posle ispadanja od Ludogoreca.

- „Trajković pobegao iz Novog Sada zbog kockarskih dugova, ali je slab sa geografijom, pa misli da neće da ga nađu. Trajkoviću, vrati ljudima pare“ ŽELJKO (SPORTAL, 11. JANUAR 2014)

- „Nek si otišao u Partizan... Odličan si igrač, ali progutaće te kafane u BG-u... Novi Sad je postao previše mali za tebe, inventar u svakoj kafani si bio. Mogu da zamislim šta će biti u Beogradu“

BOMBONJERA (SPORTAL, 11. JANUAR 2014)

- „Teško da će u Partizanu da tolerišu kockarske dugove i toliko alkoholisanje. Dajem mu tri meseca fore, biće kao sa Milanom Jovanovićem u Zvezdi. Ovaj je još veći ludak od njega“

BAČKI JARAK (SPORTAL, 11. JANUAR 2014)

- „Interesantno, niko se nije zapitao koliko je gospodin Trajković zaradio na prodaji ove utakmice (vrlo je diskutabilan prvi gol Ludogoreca, nisam baš siguran da nije autogol Trajkovića? Mislite o tome)“

MARE CARE (SPORTSKI ŽURNAL, 7. AVGUST 2014)

- „Da su ušli u bilo koju kladionicu ili kazino u Novom Sadu, mogli su da saznaju da Trajko duguje pozamašne svote novca, a majka ne kune Muju što se kocka, nego što se vadi...“

MILAN BOSS (SPORTSKI ŽURNAL, 7. AVGUST 2014)

- „Trebalo je da ga pitate je l’ mu prošao tiket ili je igrao singl na Ludogorec?“ 31 (SPORTSKI ŽURNAL, 7. AVGUST 2014)

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP