Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ISKUSNI STRUČNJAK ŽELI NA KORMILO „ORLOVA”

Tumba hoće što niko neće!

Autor: M. Zdravković | 19.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ljubiša Tumbaković spreman je da preuzme kormilo fudbalske reprezentacije Srbije umesto Siniše Mihajlovića.

Spreman da sedne na vruću  stolicu: Ljubiša  Tumbaković

Spreman da sedne na vruću stolicu: Ljubiša Tumbaković | Foto: Marko Metlaš

Većina dobrih stručnjaka nije zainteresovana za selektorsku poziciju zbog celokupne situacije u našem fudbalu, ali je Tumbaković, kao jedan od najcenjenijih srpskih trenera, spreman da, ako ništa drugo, onda da posle brodoloma u Kini (poslednje mesto u tamošnjem šampionatu sa ekipom Vuhan Zala), pokaže da nije za bacanje.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

Adio, Miha!


Došlo vreme da se rastajemo!
Siniša Mihajlović, jedan od najgorih selektora u istoriji srpskog fudbala, večeras će posle meča sa selekcijom „novinara“ u Užicu (20, RTS 2) sjahati sa kormila nacionalnog tima Srbije i odjezditi u Đenovu, gde ga čekaju da ih spase.
Zašto Miha nije smeo u Beogradu da se oprosti od „orlova“, to znaju samo on i Tole, koji su odabrali Užice za finiš svog propalog eksperimenta. I rival je egzotičan, „novinarska“ selekcija, koju nisu sastavljali novinari, već Ljubiša Stamneković Piskavac. Šou program!

Tumba je jedan od glavnih pikova predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića i zato što su one skuplje želje, poput Ivice Jovanovića, nedostupne u ovom trenutku.

Milovan Rajevac je sam sebe otpisao pre nedelju dana kada je digao ruke od selekcije „novinara“, a Dragan Stojković Piksi, koji je takođe ozbiljan kandidat, posebna je priča. Sve to u prvi plan izbacuje Tumbu, koga će Karadžić požuriti da promoviše pre decembra, kada se krene u odlučivanje o njegovoj smeni sa funkcije čelnog čoveka srpskog fudbala.


Tole, između ostalog, žuri sa imenovanjem Tumbakovića i zato što je opozicija navodno već kontaktirala sa Feliksom Magatom, pa želi da ih osujeti u tom pokušaju i da im faktički „natovari“ Tumbu u slučaju da odluči da se povuče sa funkcije predsednika, kao što je najavio.

Ljubiša Tumbaković juče nije želeo da se oglašava u medijima. Odgovorio je oko 11 časova na poziv iz naše redakcije.

- Na sastanku sam, zovite me za sat i po - rekao nam je Tumbaković, posle čega više nije podizao slušalicu niti je odgovorio na naše SMS-ove.
Ipak, od ljudi sa kojima se druži saznali smo da je zagrejan za klupu „orlova“.

Još razmišlja: Dragan  Stojković

Još razmišlja: Dragan Stojković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

I Piksi je ozbiljan kandidat, ali..

Dragan Stojković Piksi slovi za ozbiljnog kandidata za naslednika Siniše Mihajlovića, a kao prilog ovoj tvrdnji svedoče i kontakti koje je u proteklom periodu imao sa čelnicima FSS-a. Piksi je posetio „orlove“ u Staroj Pazovi pred jedan meč kvalifikacija, a putovao je i kao gost Saveza na gostovanje sa „orlovima“. Sve to, kažu oni koji ga poznaju, sugeriše da Karadžić ozbiljno računa na njega. Čak je Stojković odbio da produži ugovor sa Nagojom kako bi u decembru bio slobodan, ali...
Ne znamo da li je Piksi spreman da se vrati u Srbiju i bude trener u državi u kojoj ga i dalje „vijaju“ zbog transfera dok je bio predsednik Zvezde, u državi u kojoj su mu bacili bombu na porodičnu kuću u Nišu.

Poslednji komentari
  • Sane Vreme: 19.11.2013 08:24h

    Iako sam Zvezdaš u krvi, mislim da je najbolji izbor upravo Ljubia Tumbaković !?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP