Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SPORTSKI DIREKTOR SE OPROSTIO OD PARTIZANA

Tumba: Otišao sam zbog love!

Autor: P. V. | 24.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Voli Partizan crno-bele boje, ali ljubav prema tri miliona evra u džepu je ipak bila malo jača! Ljubiša Tumbaković ponovo napušta Humsku, a crno-beli su ostali bez sportskog direktora jer je on odlučio da prihvati ponudu kineskog Vuhana i potpiše dvoipogodišnji ugovor vredan tri miliona evra.

Tumbaković ima tri miliona razloga da se preseli u Kinu

Tumbaković ima tri miliona razloga da se preseli u Kinu | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Imao sam ideju kako da Partizan napravi napredak, ali su iz Kine stigle tri ponude. Prošle godine su bile dve (Peking i Šandong, prim. aut.), a ova je bila fantastična. Odluka je isključivo materijalne prirode. Uslovi u Partizanu su bili odlični, naročito odnos sa predsednikom. Nije da odlazim u pravo vreme, ali posao može biti priveden kraju, ne zavisi sve od jednog čoveka - rekao je Tumbaković.
On je dodao da će samo fizički biti daleko.


- Srcem sam uvek uz klub. Vrata Partizana se ne zatvaraju, samo je pitanje na koja ćete se vratiti. A, istina je i da sam bolji trener nego direktor.
Na oproštaju se pojavio i predsednik Dragan Đurić.

Kraj saradnje: Đurić i Tumbaković

Kraj saradnje: Đurić i Tumbaković | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Klub je morao da donese delikatnu odluku, da omogući Tumbakoviću da ode u Kinu. Odluka je bila jednoglasna. Ah, taj prokleti novac! Nećemo pričati o kadrovskim pitanjima, tek na kraju sezone će biti reči o tome. Ovim ugovorom rešio je pitanje egzistencije za svoje unuke. A, kad se moj prijatelj Tumba vrati iz proklete Kine vrata Partizana su mu širom otvorena - rekao je Đurić.

Krstajić, Kežman, Nađ...


Iako je Đurić rekao da se neće do kraja sezone govoriti o novom sportskom direktoru, priča se o nekoliko potencijalnih naslednika imena. Najbliži tom mestu je Mladen Krstajić, koga su iz uprave navodno već krenuli da nagovaraju da se vrati, a ,takođe, se pominje i Mateja Kežman. Vršilac dužnosti do imenovanja novog direktora biće Albert Nađ.

Poslednji komentari
  • jadbg Vreme: 24.04.2013 09:08h

    Nije gospodin Tumbaković otišao iz Partizana radi para.Nikada njemu pare nisu bile primarne već rad i postizanje uspeha.Odavno se Tumbaković finansijski obezbedio,ali kada je sputan da radi kako želi onda tu nema opstanka.Čovek ima viziju i ne radi od danas do sutra.Zato tamo gde ga razumeju i daju mu odrešene ruke ima uspeha.Očigledno da ovo rukovodstvo nije imalo sluha da ga pusti da radi i rastanak je bio neminovan.Najviše je izgubio Partizan i nadam se da će se vratiti posle isteka novog ugovora da nastavi sa radom u klubu koji najviše voli.Sve najbolje istinskom stručnjaku i puno uspeha u radu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP