Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JOVIČIĆ IZVISIO, NAPREDNJACI PREUZIMAJU FK PARTIZAN

Tumbaković predsednik?!

Autor: Dražen Ostojić | 24.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

Iako se posle sednice Upravnog odbora činilo da će Mile Jovičić na sutrašnjim izborima naslediti Dragana Đurića na mestu predsednika FK Partizan, Žarko Zečević je uz svoje sledbenike uspeo da izdejstvuje novu listu kanidata Aktiva društveno-sportskih radnika (31 član), koja bi trebalo uz predstavnike navijača (pet članova) da odnese prevagu na izborima (ukupno glasa 65 članova) u korist Zorana Popovića. U tom slučaju, najverovatnije, funkciju predsednika bi preuzeo Ljubiša Tumbaković, bivši trener i sportski direktor kluba iz Humske!

Tumbaković

Tumbaković | Foto: Marko Metlaš

Sednicom je počeo da predsedava Ratomir Raša Babić, ali su posle žučne rasprave delegati većinski izglasali da se promeni čovek koji će da upravlja sednicom i reč je preuzeo Milomir Gligorijević. Opozicija aktuelnoj vlasti iskoristila je ovaj međuprostor i uspela u glasačku mašinu da ubaci nove članove, optuživši aktuelno rukovodstvo da nije dobro pripremilo celu proceduru, a onda je na scenu stupio Žarko Zečević. Podneo je svoju listu kandidata za Skupštinu, koja je lagano prihvaćena. Nakon toga, vidno nezadovoljni, sednicu su redom napustili Raša Babić, Branko Ružić i Mile Jovičić.

Sa druge strane, osmeh sa lica posle sat i 45 minuta, koliko je trajao zbor, nije skidao Zoran Popović.

Popović

Popović | Foto: Marko Metlaš


- Optimista sam pred izbore koji će biti održani sutra. Verujem da ćemo pobediti i da ćemo rešiti nagomilane probleme u Partizanu - rekao je ovaj biznismen.
Treća opcija - Sreten Nikolić, kojeg je predlagao Albert Nađ, izvukla je najdeblji kraj.

Ponovo glavni u  Humskoj: Zečević

Ponovo glavni u Humskoj: Zečević | Foto: Marko Metlaš


- Nisam ni predložio našu listu, nisam u sastavu Skupštine ni ja, ni gospodin Nikolić. Nije bilo svrhe da predajem listu, kada je ovde bilo 80 odsto “naprednjaka”. Sve je odigrano u Zekinoj režiji, kao što sam i pretpostavio, bolji je od Hičkoka - iskreno će Nađ, koji nam je potvrdio da veruje da bi Tumbaković mogao da bude novi predsednik crno-belih.

Vujošević i Ružić, Babić i Jovičić

Vujošević i Ružić, Babić i Jovičić

Poslednji komentari
  • raky Vreme: 24.12.2014 14:14h

    gde su oni botovi sto pisu na svaku kako je Vucic superiska!? ni reci sad kad je ocito da naprednjaci ulaze i u Partizan, dok on u isto vreme prica kako politicarima nije mesto u sportu

  • Miodrag Vreme: 25.12.2014 14:04h

    Najveća glupost , u ovim vremenima , je tražiti hljeba preko pogače . Đura , će ostati u istoriji kao predsenik sa najviše trofeja i sa mizernim dugom (10,000,00 EUR ) , mogao je hladno prodati dva-tri igrača i sanirati taj minus i ostati bez titule godinu-dve . Ovi koji dođu na vlast , upropastiće sve . Čekaćemo na titulu, kao od 1966-1977 (ako se ne varam) .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP