Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DUŠKO VUJOŠEVIĆ PREDLAŽE LJUDE KOJI BI MOGLI DA VODE FK PARTIZAN

Tumbas pre Bodiroge

Autor: M. Zdravković | 16.02.2014 - 17:08:00h | Komentara: 1

Dejan Bodiroga, koga mnogi vide u bliskoj budućnosti na mestu predsednika FK Partizan, dobio je ozbiljnog protivkandidata u liku i delu Miše Tumbasa!?

Izbori FK Partizan

„Kada bih se ja pitao,
predsednik bi bio Vukotić, Šoškić ili Miša Baksuz (u narodu poznat kao Tumbas)”,
istakao predsednik SD crno-belih

Legendarnog navijača crno-belih za ovu poziciju kandiduje lično Duško Vujošević, trener košarkaškog kluba i predsednik SD Partizan, najveći autoritet u crno-beloj porodici. Uvaženi stručnjak je u subotu, osim o meču sa Širokim u ABA ligi, govorio i dešavanjima u FK Partizan, u kojem je predsednik Dragan Đurić početkom prošle nedelje preneo ovlašćenja na potpredsednike i nagovestio odlazak sa funkcije.

Legende:  Moca i Šole

Legende: Moca i Šole

VUKOTIĆ: Hvala Dušku,
ali nisam zainteresovan!

Momčilo Vukotić, legenda Partizana i direktor omladinske škole crno-belih, kaže za “Alo!” da je počastvovan Vujoševićevim predlogom.
- Drago mi je da Duško razmišlja o nama dvojici na takav način. Hvala mu, ali nisam zainteresovan. Trenutno sam na funkciji koja me potpuno ispunjava i vrlo sam zadovoljan što mogu da radim sa mladima i da im prenesem svoja znanja i iskustva iz fudbala - jasan je Vukotić.

- Vidim da se iz određenih političkih centara moći nameće pitanje ko će biti predsednik kućnog saveta fudbalskog kluba. Zovu me novinari da me pitaju u vezi sa tim. Ko će biti predsednik fudbalskog kluba je interna stvar tog kluba. On ima svoje organe i svoje institucije i te institucije biraju predsednika. Kada bih se ja pitao, predsednik bi bio Moca Vukotić, Milutin Šoškić ili Miša Baksuz (u narodu poznatiji kao Miša Tumbas)... Ali, neće niko spolja političkim pritiskom i friziranjem štampe da nameće ko je predsednik kluba - tvrdi Duško Vujošević.

Kada je reč o finansijskoj situaciji u KK Partizan, Vujošević je po ko zna koji put javno izrazio zahvalnost Aleksandu Vučiću...

Vujošević lobira i za Tumbasa

Vujošević lobira i za Tumbasa

Izbori FK Partizan

- Nije dobra situacija. Kažu da prosim. Prosim rezultatima i onime šta je Partizan uradio. To mi nije krivo. Zahvaljujemo se svim sponzorima.
Zahvaljujem se i Vučiću, koji je reagovao da se ti sponzori dobiju. Ti sponzori sve što daju, ide na porez, a mislim da smo mi jedini u zemlji koji ga redovno plaćamo sa kamatom. U Vladi ima i partizanovaca, ali je pomogao samo Vučić.
Istina, i Ivan Andrića iz LDP-a je nudio pomoć - napomenuo je Duško Vujošević.

Izbori FK Partizan

CESID: Tumbas ne može na izbore, al’ Miroslav Gajić, to već može!

Marko Blagojević

Marko Blagojević

Od Marka Blagojevića, izvršnog direktora CeSID (Centar za slobodne izbore i demokratiju), „Alo!“ je zatražio mišljenje da li se na izborima za predsednika nekad na biračkom listiću pojavio kandidat sa nadimkom, a ne sa punim imenom i prezimenom. Situaciju smo preneli na FK Partizan gde postoji mogućnost da se kao kandidat pojavi - Miša Tumbas.


- Ljudi često dodaju nadimke uz svoje ime. Oni se kandiduju onako kako ih javnost prepoznaje. Ne može samo nadimak da se nađe na listi bez punog imena i prezimena. Da razjasnim, samo nadimak - ne može, ali uz ime i prezime, to može - objasnio je Blagojević.


Dakle, ako Miša Tumbas zaista želi da se kandiduje, moraće na izbornom listiću da stoji i njegovo ime i prezime - Miroslav Gajić.
 

Poslednji komentari
  • ZELJKO Vreme: 17.02.2014 12:26h

    OVAJ KLUB JE STVARNO PROKLET,A ZNA SE I ZASTO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP