Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REAL RAZBIO GALATASARAJ U ČETVRTFINALU LŠ - 3:0

Turci se poklonili kralju!

Autor: P. Milovanović | 04.04.2013 - 00:18:00h | Komentara: 0

Da se zna ko je kralj! Fudbaleri Real Madrida su bez ikakvih problema izašli na kraj sa Galatasarajem u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona - 3:0 (2:0).

Strelci: Kristijano Ronaldo i Karim Benzema

Strelci: Kristijano Ronaldo i Karim Benzema | Foto: Reuters

Rezultat na „Santjago Bernabeu“ praktično je dao ime prvog polufinaliste elitnog takmičenja, s obzirom na to da je Drogbi i drugovima potrebno čudo kako bi eliminisali najtrofejniji klub na svetu.


Real se ove sezone ozbiljno nameračio na osvajanje jubilarnog desetog „ušatog pehara“, a partije koje pružaju, uključujući nedavnu eliminaciju Mančester junajteda i to na „Old Trafordu“ potvrđuju da Murinjo i Ronaldo odlično znaju šta rade. Upravo je Kristijano Ronaldo pokazao Turcima da nemaju šta da traže u Madridu i da će se kući vratiti s punom mrežom. Igrao se deveti minut kada je Portugalac matirao Musleru i stigao do devetog gola u devetom meču LŠ. Kakva simbolika!

Okruglo 20 minuta kasnije Benzema je udvostručio prednost i već tada je bilo jasno da je pred Galatasarajem nemoguća misija.

Nemoćni: Igrači Galatasaraja

Nemoćni: Igrači Galatasaraja


Drugo poluvreme, ista priča. Kraljevi su nastavili da drže konce u rukama i da diktiraju tempo. Iz takvog razvoja događaja nije moglo da se očekuje ništa drugo nego još jedna lopta u mreži. Za takav scenario postarao se Argentinac Gonzalo Iguain, čime su po svemu sudeći raspršene sve nade turskog drim tima da mogu do senzacije i plasmana u polufinale Lige šampiona.

Nula u Malagi


Okršaj Malage i Dortmunda je, baš kao što su mnogi očekivali, protekao bez uzbuđenja i pobednika - 0:0. Srpski reprezentativac Neven Subotić je komandovao svih 90 minuta odbranom „milionera“, koji će u revanšu imati lepu priliku da prekinu san španskog predstavnika, inače debitanta u elitnom društvu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP