Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PONIŽAVAJUĆE

TURCI UBIŠE MILOŠA: Srpski as trenira sa omladincima!

Autor: P. Milovanović | 12.02.2015 - 08:21:00h | Komentara: 1

Vrhunski sport (pre)često može da bude surov, a to je na svojoj koži osetio Miloš Krasić (30)!

Krasić trune uz tinejdžere  samo zato što neće da se odrekne svojih para

Krasić trune uz tinejdžere samo zato što neće da se odrekne svojih para | Foto: Profimedia

Brzonogi krilni fudbaler Fenerbahčea, koji je bio udarna igla fudbalske reprezentacije Srbije pod komandom Radomira Antića na Mondijalu u Južnoj Africi, prolazi kroz pravi pakao u Turskoj. Krasa je odlukom uprave kluba prekomandovan da trenira sa omladincima, pod izgovorom da za njega nema mesta u prvom timu?!


Prosto je neverovatno i nedopustivo kako se Turci poigravaju sa Krasićem i njegovom karijerom, pogotovo kada se uzme u obzir da je stigao u Istanbul 2012. godine kao mega pojačanje iz Juventusa, koji je po zavšretku SP 2010. za njegove usluge platio 15 miliona CSKA. Ne mogu Turci nikoga da ubede da je srpski as preko noći zaboravio da igra fudbal... Ovde je u pitanju nešto sasvim drugo - demonstracija sile! Nekome se u Fenerbahčeu očigledno ne sviđa što Krasić ne želi da se odrekne godišnje plate od 2,3 miliona evra, na koju se klub obavezao da mu plaća po dolasku na „Šukru Saračoglu“.
Tamošnja štampa navodi da mu klub nije ponudio obeštećenje za sporazumni raskid ugovora, te da će bivši „orao“ do daljeg raditi van prvog tima, sa omladincima koje vodi trener Hasan Ezdemir. Takođe, ponude koje su stizale iz Rusije tokom januara su odbijene, ali do javnosti nije stiglo objašnjenje zbog čega Srbin nije pušten da se vrati u Rusiju, gde je ko od šale pretrčavao rivale, beležio asistencije, postizao golove i tako donosio pobede i titule Moskovljanima.

Ovako, Krasić ostaje u nemilosti surovih Turaka, da trune ne u rezervnom timu Fenera, već u radu sa tinejdžerima, bez takmičarskih mečeva, što je za igrača njegove klase u tim godinama frustrirajuće.

- Hoću da igram, znam da mogu da igram bar još dve godine... Kada vidim ko sve igra i gde igra, dođe mi da puknem. A ja samo treniram sa 18-godišnjacima - zavapio je iz turskog zarobljeništva Krasić, kojem ugovor s Fenerom ističe 2016. godine.

Nestvaran put od Juventusa do omladinaca


Krasić je na vrhuncu karijere bio upravo 2010. godine, posle čega je izborio transfer u Juventus, za koji je tokom dve sezone odigrao 50 mečeva u svim takmičenjima uz 10 postignutih golova. Usledio je transfer u Fenerbahče 2012. godine. Za turski klub je odigrao 13 mečeva, bez postignutog gola, posle čega je poslat na kaljenje u Bastiju, da bi se ponovo vratio u Tursku.

Poslednji komentari
  • jeremy Vreme: 13.02.2015 19:03h

    FEnerbahce didn't kill Krasic. He could have gone to another team. Krasic is a shameful person who does not want to go to another team because he has a high salary. He is a terrible player right now - he didn't train well, he was injured and never got better. Fenerbahce is more than happy to let him go somewhere. IN Turkey there is a limit on number of foreign players that can play in a team. Fenerbahce has better players. Why would FEnerbahce not let him play? We pay him lots of money. It is not in our interest to lose money. Krasic is often seen frequenting the bars in Istanbul.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP