Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VELIKI INCIDENT U NAJAVI!

Turci već provociraju po Beogradu!

Autor: mondo.rs/telegraf.rs | 22.10.2014 - 13:30:00h | Komentara: 0

Navijači Bešiktaša već su počeli sa provokacijama po Beogradu. Po Twitteru vređali Srbe, Partizan i Grobare. Pored oko 1.000 navijača iz Istanbula, čekuje se i dolazak pristalica turskog kluba iz Prizrena, koji planiraju da na stadionu u Humskoj razviju zastave Albanije, ne bi li ispovocirali domaće navijače!

Navijači KK Bešiktaš | Foto: Screenshot Twitter

Provokacije na društvenim mrežama: Navijači Bešiktaša | Foto: Screenshot Twitter

Beogradski i istanbulski crno-beli sastaće se u četvrtak uveče na stadionu u Humskoj. UEFA je duel srpskog i turskog kluba proglasila utakmicom "visokog rizika", što ona svakako jeste, s obzirom da se danima već najavljuju incidenti i to uglavnom od navijača Bešiktaša.
Popularni Čarši, najbrojnija i najmoćnija navijačka grupa Bešiktaša, preti da će u Beogradu, posle Albanaca, i ona raširiti zastavu "Velike Albanije", što bi, nema sumnje, izazvalo novi haos na tribinama, a verovatno i na terenu.
Očekuje se da pristalica "crnih orlova" na utakmici sa Partizanom bude više od 700 i na raspolaganju će imati centralni deo "severnog" sektora stadiona, sa tampon zonama do "istočnog" i "zapadnog" dela.
Neki od njih već su doputovali u Srbiju i kasno u utorak uveče posetili stadion u Humskoj. Da im namere nisu miroljubive potvrđuje i fotografija nastala u ranim jutarnjim satima, na kojoj manja grupa pozira sa zastavom ispred severne tribine. Fotografija je potpisana sledećim rečima "We are you father. Fuck Partizan, fuck Grobari".

Po društvenim mrežama osvanuo je veliki broj fotografija navijača turskog kluba, koji suse pored stadiona Partizana, fotografisali na raznim lokacijama u beograda, sa sve transparentima i uvredljivim porukama.

Na navijačkim forumima može se pročitati da je pojedincima iz Istanbula jedina namera da izazovu incidente i prekid utakmice, kako bi Partizan bio drastično kažnjen. Najavljuje se mogućnost da se neki navijači infiltriraju među Grobare i uvredljivim parolama na račun Turske dovedu do suspenzije meča.
Pogledajte snimak SOS kanala i kako su navijači Bešiktaša dočekali Grobare u Evroligi, januara 2013.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP