Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEVEROVATAN PROPUST

Ture napušta Siti: Niko mu nije čestitao rođendan!

Autor: M. Grujić | 20.05.2014 - 12:20:00h | Komentara: 0

Nema dileme, Jaja Ture je bio najzaslužniji pojedinac Mančester sitija koji ih je odveo do titule šampiona Engleske, ali u klubu su to izgleda brzo zaboravili jer se niko nije setio rođendana fenomenalnog veziste! Reprezentativac Obale Slonovače žestoko je uvređen i povređen, zbog čega je preko agenta najavio i odlazak iz redova “građana”!

Jaja Ture

U Sitiju očigledno nisu ni svesni kakav su propust napravili zaboravivši da uruče čestitku igraču koji ih je nosio tokom cele sezone do druge titule u eri šeika koji su preuzeli klub 2008. godine.
- Jaja je jako uzrujan, povređen i razmišlja o odlasku. Nekoliko stvari se dogodilo zbog čega se loše oseća - rekao je Tureov agent Dimitri Seluk.
Mančester siti je 11. maja osvojio titulu šampiona, a dan kasnije ekipa je otputovala u Abu Dabi na veliku proslavu. U ponoć je Ture napunio 31. godinu, ali niko od saigrača ili čelnika kluba se na proslavi nije setio rođendana.
- Rođendan je samo dokaz da klubu nije stalo do njega. Pa kako možete zaboraviti na igrača koji ti je pomogao dva puta da osvojiš Premijer ligu? U normalnom klubu bi mu barem poželeli sve najbolje. Očito ljudi ne znaju da novac ne može sve da kupi, niti jedan šeik ne može kupiti odnos. Ovo nema veze sa novcem ili novim ugovorom, već sa normalnim ljudskim odnosima. Ponavljam, nije stvar u novcu jer bi se Jaja i za manje para vratio u Barselonu - poručio je Tureov agent.
Ukoliko bi Ture zaista otišao, to bi bio ogroman udarac za Siti jer je ove sezone doprineo tituli sa 24 pogotka, 12 asistencija, uz ko zna koliko pretrčanih kilometara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP