Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

INCIDENT NA MEČU MLAĐIH KATEGORIJA

U Rijeci vređali Sitijevce na rasnoj osnovi!

Autor: M. Z. | 24.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dva velika kiksa u jednom danu napravili su Hrvati, čiji su najbolji klubovi Rijeka i Dinamo dospeli na stub srama. Riječani se se osramotili zbog rasizma, a Zagrepčani zbog huliganizma svojih „bed blu bojsa“, koji su divljali na gostovanju u Litvaniji u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Navijači Dinama  krenuli u Litvaniju  do zuba naoružani

Navijači Dinama krenuli u Litvaniju do zuba naoružani | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Naime, stručni štab Mančester sitija naredio je svojim igračima da izađu sa terena pošto su na utakmici sa Rijekom bili meta vređanja na rasnoj osnovi. U saopšenju „građana“ navodi se da je 19-godišnji Seko Fofana bio meta igrača Rijeke pri kraju prvog poluvremena utakmice u Novigradu. Siti je dodao i da njegovi predstavnici u Hrvatskoj i Mančesteru rade sa zvaničnicima, organizatorima i čelnicima hrvatskog saveza na rasvetljavanju ovog incidenta.

Ljut:  Patrik  Vijera

Ljut: Patrik Vijera | Foto: Profimedia

 
Lošu sliku hrvatskog fudbala upotpunili su navijači Dinama, koji su pohapšeni u Litvaniji zbog ispijanja alkohola na javnom mestu, ali i posedovanja hladnog oružja. Litvanska policija je pre početka utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Žalgirisa i Dinama (0:2) zaustavila autobus zagrebačkih registracija u kojem su bili navijači „modrih“, a kod kojih je pronašla neverovatan arsenal. Bejzbol palice, sekire, čak i manja eksplozivna naprava nalazile su se u prtljažniku autobusa koji je prevozio Zagrepčane.

Na meti  uvreda:  Fofana

Na meti uvreda: Fofana


- Prilikom zaustavljanja i pregleda autobusa iz Hrvatske, pronađeno je nekoliko bejzbol palica, sekira i ručno prilagođenih palica za udaranje, ali i jedna manja eksplozivna naprava. Nekoliko osoba je privedeno zbog ispijanja alkohola na javnom mestu - potvrdio je za litvanske medije policijski portparol Paul Radvilavičius.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP