Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZAVRŠENA SEDNICA

U Zvezdi bez ostavki, Dačić pisao Platiniju!

Autor: S. R. | 09.06.2014 - 20:45:00h | Komentara: 5

Upravni odbor Crvene zvezde, uoči kojeg se čak polemisalo i da bi moglo da dođe do ostavki kompletnog rukovodstva, završio se mirno.

Ivica Dačić

Pritekao u pomoć: Ivica Dačić | Foto: Vesna Lalić

To znači da svi koji su do sada bili u upravi, na čelu sa Draganom Džajićem, ostaju u klubu, s tim da će definitivno doći do razlaza sa brojnim fudbalerima, a jedan od onih koji je zatražio sporazumni raskid ugovora je i Miloš Ninković.

Što se tiče licence, crveno-beli još nisu odlučili da li će se žaliti UEFA, ali u pomoć bi mogao da pritekne državni vrh, sa Aleksandrom Vučićem i Ivicom Dačićem. Štaviše, Dačić je poslao pismo Mišelu Platiniju, predsedniku UEFA, sa ciljem da se Zvezdi omogući igranje u Evropi.

Poslednji komentari
  • neni Vreme: 09.06.2014 20:59h

    Sto se ovaj slihta pa to je neverovatno,umesto da ispitaju kako je Zvezda duzna i zasto ne isplacuje oni jos traze pomoc Platinija,strasno.

  • rocky Vreme: 09.06.2014 21:12h

    Politika ne sme da se mesa u sport

  • melo Vreme: 09.06.2014 21:18h

    Pitam se pitam....da li bi ovakve poduhvate spasavanja radili predsenik i ppv Vlade da je u pitanju npr Spartak, N.Pazar, Vozdovac pa i Vossa ili jos vise cak Partizan? Mislim da ne bi mrdnuli! A i laiku je jasno da CZ vuce u provaliju ceo nas fudbal u provaliju. Jos gore od svega je da se istrajava u toboznjem spasavanju bivseg velikana, umesto da se postupi po zakonu i prirodnom pravu. Ko moze da opstaje neka opstaje a ko ne neka nestaje. Mislim da je velika iluzija i prica o privatizaciji jer niko nece sigurno baciti u bunar silne novce. Jedino prezivljavajuce resenje za Klub je opstanak na slamcici koju nudi bankrot model. Zvezda najmanje 3p-40 godina igra kao klub kolektor igraa iz drugih klubova i ne proizvodi sopstvene. To nije najveca nevolja,najveca je sto je kupovala a nije gledala moze li platiti,zlopotrebljavajuci sopstvenu reputaciju,a zaboravila je da ipak zivi i takmici se u zemlji Srbiji.

  • Ranko Vreme: 10.06.2014 07:18h

    Uzmite pare od bolesne dece,sve pare od pristigle pomoci jd bo ako proqadne zvezda ode Srbija jer zvezda je Sraija bree ma terajte........

  • misho Vreme: 10.06.2014 07:23h

    prvo amnestirali lopužu,pa lopužu postavili da vodi brigu o finansijama a lopuža ko lopuža ne vodi brigu o opštem,bitan mu je svoj džep.prihvatio da pomogne a odmogao kao niko pre njega.igrači odlaze a lopuža ostaje.pa još I država staje Iza njega i moli.MOLI DA SE AMNESTIRA KRIMINAL.ZAISTA NAPREDNO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP