Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ŽARKO ZEČEVIĆ ŠOKIRAN POTEZIMA KOMŠIJA

U Zvezdi rade malograđani!

Autor: D. J. Bužić | 29.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Zbog jedne večere sa partizanovcima i žestokog pritiska „delija“ koji je usledio, Zoran Bašanović, član Upravnog odbora FK Crvena zvezda, bio je primoran da podnese ostavku.

Bašanović (u sredini) platio zbog osmeha sa Zečevićem i  Stojadinovićem  (desno)

Bašanović (u sredini) platio zbog osmeha sa Zečevićem i Stojadinovićem (desno) | Foto: A. Dimitrijević

Žarko Zečević je bio jedan od onih s kojima se Bašanović fotografisao „kobne večeri“ na proslavi crno-belih povodom osvajanja 26. šampionske titule.


Bašanović neće u Partizan

Na naše pitanje da li bi bilo iznenađenje da sad Bašanovića vidimo u klubu iz Humske, Zečević odgovara kao iz topa.
- Suludo je tako nešto očekivati. Svi znaju da je Bašanović veliki zvezdaš, a verujem da ni njemu nikad nije palo na pamet da promeni uverenja.

Zečević ne krije da je zgrožen zbog povoda i načina na koji je njegovom dugogodišnjem prijatelju „odletela glava“, a za koga tvrdi da je osvedočeni zvezdaš.

- Neshvatljivo mi je da se zbog jednog džentlmenskog gesta člana Zvezdine uprave podigla tolika prašina i da je Bašanović zbog civilizovanog čina i jedne čestitke sportskom rivalu na osvojenom trofeju postao neprihvatljiv za Zvezdinu upravu i navijače. Pojedinci koji rade u tom klubu su ovim pokazali kakvi su zapravo malograđani.
Jeste, nas dvojica smo se slikali zajedno kao dugogodišnji sportski prijatelji. To nije bila tajna večera, a ja svoje prijatelje ne biram po klupskom opredeljenju. Da mene neko iz Zvezde, kojim slučajem, pozove na neku njihovu svečanost, ne bih imao problem da dođem, to je stvar vaspitanja, sportske kulture, profesionalizma. Pritiskom na Bašanovića da podnese ostavku u Zvezdi poslata je negativna poruka - tvrdi Zečević.

Dugogodišnji čelnik Partizana nas podseća da su u „njegovo vreme“ funkcioneri dva naša najveća kluba uvek gajili sportske odnose.

- Dok je, svojevremeno, Vladimir Cvetković vodio Zvezdu, a ja Partizan, nas dvojica smo često zajedno sedeli, ručali, bez obzira na trenutnu poziciju naših klubova na tabeli. Rivali smo bili žestoki, ali i prijatelji, razvijali smo korektne odnose, a ovo vodi u haos i bezumlje - opominje Zečević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP