Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BANE IVANOVIĆ, KAPITEN SRBIJE:

UEFA NAS NAMEŠTA!

Autor: P. Milovanović | 03.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 6

Evropska i Svetska kuća fudbala (UEFA i FIFA) uporno prave kardinalne greške, svrstavajući Srbiju u kvalifikacionu grupu sa zemljama s kojima smo na „ratnoj nozi“, što jasno ukazuje da nas ne žele na evropskom i svetskom prvenstvu.

„Prvo su nas u  kvalifikacijama  za Mondijal  bacili u grupu sa  Hrvatskom, a sada  sa Albanijom”,  ističe as Čelsija

„Prvo su nas u kvalifikacijama za Mondijal bacili u grupu sa Hrvatskom, a sada sa Albanijom”, ističe as Čelsija | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Znaju Platini, Blater i ekipa da je Balkan i dalje bure baruta, ali se prave slepi kada ubacuju kuglice u bubanj, u kojem večito fasujemo Hrvatsku, Albaniju ili Bosnu i Hercegovinu, dok s druge strane Azerbejdžan i Jermenija ne smeju da se sastanu, kao ni Španija i Gibraltar. Očigledno, pravila nisu ista za sve!


Albanija najgora noć u karijeri!


Otkrio je Ivanović i šta je najružnije što mu se dogodilo na poslovnom planu u 2014. godini.
- Albanija je najgori trenutak, ne samo godine, već i cele moje karijere. Teško je, skoro nemoguće, nositi se sa tim nefudbalskim stvarima. Kao igrač, ne možeš da utičeš na sve ono što se dešava.

Zna se da su okršaji Srbije i Hrvatske, Srbije i Albanije, na „krv i nož“, kada su u pitanju dešavanja na tribinama, svima je jasno da naši navijači ne mogu da zadrže nacionalni naboj... Još kada se tome dodaju provokacije druge strane, poput one koju su nam usred Beograda režirali Albanci, puštajući dron sa zastavom „velike Albanije“, onda je haos zagarantovan, a ceh će platiti nacionalni tim.

Da se ne radi samo o teoriji zavere, već da nam nameštaju, osetio je i kapiten „orlova“ Branislav Ivanović, koji je u razgovoru za ruske medije otvorio dušu. Bane je pre Čelsija igrao za Lokomotivu Moskvu, zbog čega i dalje ima odličnu komunikaciju s tamošnjim pripadnicima “sedme sile”.

- U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu bili smo u grupi sa Hrvatskom, a sada nam je zapala Albanija. Mislim da to nije slučajnost, već je namerno učinjeno. Ipak, bili smo spremni da igramo sa Albanijom. Čak i posle svega što se dogodilo na terenu i van njega, želeli smo da nastavimo meč, ali gosti su bili ti koji su odbili da se vrate na teren - izjavio je Ivanović za rusku “Gazetu” i nastavio.

- Od prvog minuta je bilo jasno da Albanci nisu došli da igraju fudbal, već da provociraju. Padali su ko pokošeni na teren posle svakog kontakta. Jači smo od njih, i siguran sam da bismo pobedili, ali i sami znate šta se posle dogodilo. Rekao sam, ne želim da se ponavljam, hteli smo da nastavimo meč. Kada su navijači napustili stadion, pojedini naši igrači su otišli u njihovu svlačionicu i pitali ih da se vrate, nije vredelo.

Odbijene žalbe Srbije i Albanije

Komisija za žalbe UEFA u Nionu odbila je juče žalbe Srbije i Albanije na izrečene kazne posle meča u Beogradu. Podsećanja radi, Srbija je kažnjena sa gubitkom tri boda, 100.000 evra i dve utakmice bez prisustva publike (još protiv Jermenije), dok je Albanija izgubila meč službenim rezultatom 3:0.
Pisano obrazloženje donesene odluke biće dostavljeno u oba Saveza do 25. decembra 2015, koji imaju pravo žalbe Sudu za sportsku arbitražu u Lozani. Albanija je već najavila da će se žaliti.

Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 03.12.2014 07:56h

    Da ste normalna reprezentacija,da imate srca kao što su imale generacije Savićevića,Mihajlovića i Stojkovića koji su igrali pod sankcijama a da niste razmaženi mamini sinovi igrali bi sa apetitom i dobijali bi ove utakmice.To što nemate hrabrosti i što se izgleda plašite je oličenje vašeg vaspitanja i vaše hrabrosti. Srpski narod nije takav ali da ne zaboravim vi ste ipak velike zvezde koje su dobro plaćene pa što bi bože moj doživljavali velike stresove za svoju reprezentaciju pored tolikih miliona.

  • vlada Vreme: 03.12.2014 08:59h

    A sa kim mi nismo na ratnoj nozi?Sa Rusijom,Belorusijom,Farskim ostrvima i Islandom?Jel bi ti ta grupa odgovarala?

  • Duplo-golo Vreme: 03.12.2014 09:54h

    Da se manje bavite politikom, a više fudbalom, bilo bi nebitno da li igrate protiv Hrvata, Albanca ili protiv svih onih sa kojima smo u poslednjih 100 godina uspeli da se pobijemo! Dakle Bane i svi ostali, manite se politike i više truda na terenu kada je državni tim u pitanju!

  • Ivan Vreme: 03.12.2014 11:13h

    Kad ste toliko jaki i silni sta bi ja Jermenijom, to su trebali da ga pitaju.

  • zika Vreme: 03.12.2014 11:31h

    posle fudbala u politiku,covek je talenat mozda veci i od sapica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP