Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NAPREDAK STIGAO DO REMIJA U HUMSKOJ - 1:1 (0:0)

Umalo izuvanje šampiona!

Autor: M. Grujić | 27.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Kada nema Andrije Živkovića, nema ni tri boda za Partizan. Rizik stručnog štaba srpskog šampiona da odmori najboljeg igrača ove sezone nije se isplatio, pošto je kruševački Napredak osvojio bod na stadionu crno-belih u 10. kolu Jelen Superlige - 1:1 (0:0).

Fofana i Jojić  bili su nemoćni  u većem delu  meča

Fofana i Jojić bili su nemoćni u većem delu meča | Foto: M. Metlaš

Gosti su od početka iskazali želju da se nadmeću sa Partizanom, što je moglo da ih košta već u prvih 15 minuta. Prvo je Fofana pogodio prečku, a onda je i Jojić propustio kolosalnu šansu kada je izašao sam pred Krznarića, ali je loše šutirao. Ritam posle te šanse značajno je opao, pa se bez golova otišlo na poluvreme.


Saigrači mu pokvarili jubilej: Saša Ilić

Saigrači mu pokvarili jubilej: Saša Ilić | Foto: Marko Metlaš

Tek što je počeo drugi deo igre, gosti su poveli sa 1:0. Nikola Trujić je u 48. minutu lako dobio duel sa očajnim Markom Živkovićem, zaobišao Stojkovića i smestio loptu u praznu mrežu! Partizan je već do 53. minuta mogao do izjednačenja, pošto je rezervista Kojić opravdano tražio penal, a isti igrač je samo 60 sekundi kasnije pogodio prečku, pošto je golman gostiju vrhovima prstiju spasao mrežu Napretka. Crno-beli su preuzeli inicijativu, ali najbolju šansu ponovo su imali gosti. Bojić i Mirosavljević su imali dva na jedan sa Stojkovićem, a kapiten Napretka poneo se kao da je na livadi. Ređale su se potom šanse pred golom Napretka, ali je samo Predrag Luka uspeo da donese šampionu izjednačenje u 88. minutu.


Odavanje počasti

Odavanje počasti | Foto: M. Metlaš

Navijači Partizana tražili su u finišu meča odlazak trenera Vuka Rašovića, a treba istaći i da crno-beli nisu poklonili pobedu za jubilej kapitenu Saši Iliću, koji je na jučerašnji dan, pre 17 godina, odigrao prvi meč za Partizan.

Počast preminulom navijaču


Navijači Partizana nisu od samog početka navijali za voljeni klub, pošto su odali poslednju počast preminulom Vladimiru Živkoviću, članu “zabranjenih”, koji je tragično nastradao na Karaburmi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP