Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

"ORLIĆI" SPREMNI ZA POLUFINALE

Utakmicu s Malijem će odlučiti mentalitet i karakter

Autor: | 16.06.2015 - 13:56:00h | Komentara: 0

Omladinski reprezentativac Srbije Nemanja Antonov rekao je danas da je nacionalna selekcija na Svetskom fudbalskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu pokazala da poseduje kvalitet i dodao da će polufinalnu utakmicu s Malijem odlučiti "mentalitet i karakter".

Nemanja Antonov

Nemanja Antonov | Foto: printscreen

"To što smo pobedili Mali u grupi pokazuje da imamo kvalitet i da smo verovatno bolji tim, ali svesni smo da to moramo da dokažemo još jednom u utakmici koja ima mnogo veći ulog i u kojoj nema popravnog ispita. Oni su u međuvremenu napravili odlične rezultate, eliminisali su dve ozbiljne selekcije i pokazali da sa njima nema šale. Mi verujemo u sebe, ali znamo da za pobedu moramo da pružimo maksimum, da igramo na istom nivou kao što smo to do sada radili", rekao je Antonov, a prenosi Fudbalski savez Srbije.

Izabranici Veljka Paunovića su u grupnoj fazi takmičenja već pobedili Mali sa 2:0, ipak fudbaleri Srbije su uvereni da će sutrašnji meč biti u potpunosti drugačiji.
"Predivan je osećaj biti polufinalista šampionata sveta, mislim da u ovom trenutku još nemamo dovoljno vremena da o tome razmišljamo jer se fokurisamo na predstojeću utakmicu. Ali ova grupa momaka je to zaslužila i kada smo govorili da možemo nešto ozbiljno da napravimo, nije bilo mnogo onih koji su u to stvarno verovali. Bili smo čvrsto ubeđeni, da je ovo takmičenje naša velika šansa i da je ne smemo ispustiti. Stigli smo do same završnice i sada nemamo nameru da stanemo", rekao je vezni fudbaler Andrija Živković.
Srbija će se sutra ujutro u 9.30 u Oklandu sastati sa Malijem u polufinalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP