Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KOME LI ĆE SKUPŠTINA PARTIZANA POVERITI NOVI MANDAT?: TUMBAKOVIĆ I ĐURIĆ

Uvek sam tu za Partizan!

Autor: P. Vuković | 17.08.2014 - 07:30:00h | Komentara: 0

Ljubiša Tumbaković, proslavljeni Partizanov trener, želja je mnogih navijača crno-belih koji bi rado voleli da vide leđa aktuelnoj upravi. Ali ne kao trener, već na nekoj od rukovodećih funkcija, možda čak i predsedničkoj!

Kome li će skupština Partizana poveriti  novi mandat?: Tumbaković i Đurić

Kome li će skupština Partizana poveriti novi mandat?: Tumbaković i Đurić | Foto: A. Dimitrijević

Tumbaković u razgovoru za “Alo!” diplomatski spušta loptu i kaže da je trenutno najvažnije da se klub stabilizuje, da spremno dočeka naredne izazove na terenu.


- Već nekoliko puta sam rekao, uz sve probleme sa kojima se susrećemo, najbitnije je da svi oni koji iskreno vole Partizan ostave neke stvari po strani, da se svi fokusiramo na naredne četiri utakmice, koje imamo u avgustu. Lično, uvek sam tu za Partizan. Svi sada na svoj način moramo da pomognemo tim momcima koji brane naše boje na igralištu, zatim stručnom štabu, i da pregrmimo dve evropske utakmice protiv Nefčija. Posle ćemo da vidimo kako ćemo - rekao je Tumbaković.

“Alo!” je izračunao da je Partizan od transfera i premija za učešće u Ligi šampiona i kvalifikacijama prethodnih godina trebalo da bude u plusu i do 40 miliona evra. S tom cifrom ne bi trebalo da postoje tekući problemi, da se toliko kasni sa isplatama dugovanja prema fudbalerima i zaposlenima, ali ovako ispada da crno-belima negde fali 40 miliona evra!?

- Zaista neću da verujem da su te pare nestale. To je sve što mogu da kažem po tom pitanju - odgovorio je kratko Tumbaković.

Ukoliko bi provereni stručnjak došao na čelo Partizana, moguće je i da bi sa njim došli još neki bivši asovi, poput Save Miloševića. Ipak, Tumbaković kaže da još nije ni sa kim razgovarao na tu temu.

- Znate kako, kada god je reč o smenama i novim imenima, novinari, čaršija, navijači često izbacuju svoje favorite. Čujem da pominju i moje ime. Prija mi to, ali jedina istina je da za sada nisam pričao ni sa kim iz kluba - zaključio je Tumbaković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP