Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BOBAN BAJKOVIĆ ZA ALO! O DANAŠNJEM ZVEZDINOM MEČU (17) SA OFK BEOGRADOM:

Uzećemo titulu i usrećiti narod!

Autor: P. Milovanović | 25.05.2014 - 07:05:00h | Komentara: 7

Poplave su odložile poslednja dva kola Superlige, ali je u petak po ukidanju vanredne situacije dato zeleno svetlo da se lopta ponovo zakotrlja u Srbiji. Fudbaleri Crvene zvezde i njihovi navijači punih sedam godina čekaju šampionsku titulu i jasno je da neće dozvoliti da im OFK Beograd u današnjem meču koji se igra na „Marakani” od 17 časova poremeti planove. Računica je prosta - tri boda i 26. titula krasiće bogate vitrine stadiona u Ljutice Bogdana, što bi značilo prekid Partizanove dominacije.

Sve je spremno  za slavlje večeras:  Fudbaleri Zvezde

Sve je spremno za slavlje večeras: Fudbaleri Zvezde | Foto: M. Metlaš

Golman Zvezde Boban Bajković spremno dočekuje meč sezone, a u razgovoru za „Alo!” poručuje:


- Sve nas je mnogo pogodilo ono što se dogodilo... To su strašne stvari. Ništa ne može da zameni ljudski život. Ipak, mora da se ide dalje, a ono što nama sleduje jeste da pobedimo OFK Beograd, osvojimo titulu i da usrećimo narod. Znamo koliko ima zvezdaša i koliko bi im bilo da drago da postanemo prvaci - realan je Bajko.

Šuškalo se da će OFK Beograd na „Marakanu” istrčati s drugim timom, ali su „romantičari” to demantovali. Bajkoviću i ostalim zvezdašima nije na kraj pameti da se opuste.

- Možemo samo da napravimo problem ako ne uđemo maksimalno u meč. Niko neće da nas pusti da pobedimo. Ako neko tako misli, grdno se vara. Nisu ludi da se pojave s kombinovanim timom, pa i njima je lepo da igraju pred 50.000 navijača. OFK Beograd je pun mladih i talentovanih igrača i nema govora da ćemo ih potceniti - oprezna je Zvezdina jedinica.

Partizan je prethodnih šest sezona držao primat u srpskom fudbalu, a na pitanje šta se kod Zvezde promenilo i donelo im vrh tabele, Bajko je odgovorio:

- Bili smo ujedinjeni kao nikada do sada. Ova generacija, nas 40 igrača, navijači, rukovodstvo. Svi smo disali kao jedan... Išli smo korak po korak i imali samo jedan cilj - da osvojimo titulu - zaključio je Bajković.

Rastanak se primakao...


Bajko nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje da će na leto napustiti klub. Ipak, kroz njegovu izjavu lako se može uočiti da se rastanak primakao.
- Najviše od svega želim da se oprostim na najbolji način. U klubu sam 11 godina i Zvezda mi je važnija od svega na svetu. Titula pred 50.000 ljudi bila bi vrhunac - kaže Bajković, za koga se interesuje turska Konja.

Minut ćutanja za žrtve poplava


Utakmice 29. kola Superlige Srbije koje se igraju danas od 17 časova počeće minutom ćutanja za nastradale u poplavama koje su pogodile Srbiju.

Planule karte!


Odluka Crvene zvezda da otvori kapije za odlučujući meč sa OFK Beogradom u jurišu ka titulu očekivano je prouzrokovala ogromne redove na blagajnama „Marakane”. Ulaznice su planule za dan, tako da se očekuje da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta.

Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 25.05.2014 07:39h

    Mene si usrecio kada si se "upecao" u mrezu u 90-om minutu na derbiju. To mi je bilo dovoljno, posle 6 uzastopnih titula.

  • solidan Vreme: 25.05.2014 08:34h

    Mene usrećiti nećete sigurno. Šta normalan čovek može da zaključi posle vašeg neverovatnog niza od 15 pobeda? Kakva je vaša titula takva je i naša zemlja...

  • pera Vreme: 25.05.2014 09:27h

    Prolecna Akcija ..Ukrasti titulu po svaku cenu..danas ima pretposlednju epizodu.Sramota od jadne fkcz.

  • Milan Vreme: 25.05.2014 10:10h

    Narod boli uvo za titulu kao za proslogodisnji sneg. Eno ga jadan na ulicu, po halama, sruseni im domovi. Ostatak jedva prezivljava nema posao itd..Pa jos razmislja o tituli...

  • GP Vreme: 25.05.2014 12:09h

    A mi sto ne navijamo za drzavni projekat smo stoka?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP