Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MIJAILOVIĆ POSLE POBEDE U SPORU SA ZVEZDOM:

Uzeću im sve pare

Autor: M. Zdravković | 28.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Nikola Mijailović (33), ražalovani kapiten Crvene zvezde, dobio je spor sa klubom, koji je u februaru jednostrano raskinuo ugovor s njim. Posle odluke Disciplinske komisije FSS-a, srpski šampion je dužan da vrati Džonija u igrački pogon i omogući mu da obavlja profesionalne obaveze.

Terzić nema  hrabrosti za  susret sa mnom

Terzić nema hrabrosti za susret sa mnom | Foto: Goran Srdanov

Međutim, to neće ići tako glatko. Crveno-beli su juče saopštenjem koje je potpisao predsednik kluba Svetozar Toza Mijailović poručili da iskusni defanzivac više nije igrač Zvezde, pa nam narednih dana sledi nastavak sage u Ljutice Bogdana.


- Verujem da Toza i ne zna da je dao izjavu koja se pojavila na sajtu. Gospodin direktor je to sve lepo sročio i to govori koliko svi oni koji vode klub ništa ne znaju. Ne poštuju propise organa FSS-a i zato je Zvezda tu gde jeste, pred raspadom, sa dugom od 52 miliona evra - kaže za „Alo!“ Nikola Mijailović.
Njegov sledeći potez biće u dogovoru sa advokatom, ali se već sada naslućuje da će Zvezdu spor sa bivšim kapitenom mnogo koštati.

Na udaru:  Zvezdan Terzić

Na udaru: Zvezdan Terzić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Čekamo napismeno odluku Disciplinske komisije FSS-a i posle toga ćemo videti šta ćemo i kako ćemo dalje. Jedno je sigurno, ima da mi isplate sve pare koje mi pripadaju po slovu ugovora, neću im ništa oprostiti - napomenuo je Mijailović, kome Zvezda nezvanično duguje više od 200.000 evra na ime plata i premija, a do isteka važećeg ugovora u junu 2016. godine.
Na pitanje da li je komunicirao sa Zvezdanom Terzićem u proteklom periodu, Džoni je odgovorio odrečno.

- Otkad mi je oduzeta kapitenska traka, nisam se ni čuo, a ni video sa tim čovekom. Znate, treba hrabrosti da biste se sreli sa mnom na ulici, u kafiću, bilo gde, a mislim da gospodin direktor nema tu karakternu osobinu - prozvao je Mijailović na kraju Zvezdana Terzića.

Suspendovali su me pravnici koji su polagali ispite na „bubicu“!


Članovi najužeg rukovodstva crveno-belih nisu prethodnih nedelja dolazili ni na sučeljavanje sa Mijailovićem u prostorijama FSS-a.
- Dolazio je samo Dragan Milošević, predsednik pravne komisije kluba, ali ni on čovek nije imao šta da kaže. Bio je korektan, znao je da je pravda na mojoj strani i da sam suspendovan na pravdi boga odlukom drugih. Zanimljivo, ljudi koji su me suspendovali u klubu su svi pravnici, koji su studirali po nekoliko godina, a jedan od njih je pravosudni ispit položio pomoću „bubice“. Toliko o stručnosti onih koji rade u Zvezdi - ističe Nikola Mijailović.

Poslednji komentari
  • Gojko Vreme: 28.03.2015 12:48h

    Dečko, nisi ti za Zvezdu. Idi u Partizan, odlično se uklapate.

  • nele011 Vreme: 28.03.2015 14:56h

    drug Gojko je uzeo mesljenej sto mUUU ga poslao Stojko!!!

  • bebic04 Vreme: 29.03.2015 11:39h

    DZoni u pravu si,da im ne oprostis ni jedne pare,a sto se tice igranja u Partizanu,verujem da bi bio od koristi ako Volkov ode iz kluba.Pravi borac,ponekad i pretera ali verujem u zaru borbe za svoj klub.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP