Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALEKSANDAR MITROVIĆ OPČINJEN ŠVEDSKIM TERMINATOROM

Uživao sam, iako nas je Ibra punio!

Autor: M. Grujić | 25.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Pari Sen Žermen se prošetao Briselom u velikom stilu zahvaljujući neverovatnoj partiji Zlatana Ibrahimovića, koji je postigao četiri pogotka u pobedi Parižana (5:0) nad belgijskim šampionom Anderlehtom.

Uči od majstora: Aleksandar Mitrović

Uči od majstora: Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović je imao sreću u nesreći da je uprkos porazu svog kluba mogao da uživa u umeću i golovima jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Zaista, ne zna se koji gol je najlepši. Da li onaj petom, ili onaj projektil sa 30 metara koji je probušio mrežu Kaminskog.


Razmenio dresove sa Markinjosom

Mitrović posle utakmice nije pokušao da dođe do Ibrahimovićevog dresa, već je po sopstvenom priznanju razmenio opremu sa Markinjosom, štoperom Pari Sen Žermena koji ga je čuvao.

- Šta god da kažem, suvišno je, Ibra je svetska klasa. Bila mi je čast da igram protiv jedne takve ekipe kao što je PSŽ. Iako smo izgubili, a on nas je napunio, uživao sam na terenu. Ibrahimović je imao pet šansi, a dao je četiri gola. Naravno da je njemu lakše da igra jer ekipa radi za njega, ali on iz utakmice u utakmicu pokazuje kakav je igrač. Igra sve iz prve, savršeno se kretao kod sva četiri pogotka. Svakako da je najlepši gol bio treći, kada je probušio mrežu - rekao je Mitrović, koji je na terenu proveo 72 minuta pre nego što je zamenjen.

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović | Foto: AP


Anderleht još nije postigao gol u elitnom takmičenju, ali bivši napadač Partizana veruje da on i njegovi saigrači tek treba da zablistaju jer se radi o veoma mladoj ekipi.

- Mislim da je PSŽ prejak za nas u ovom trenutku, ipak je to tim koji je favorit za osvajanje Lige šampiona. Za nas je to veliko iskustvo, sigurno će nam značiti u daljem toku prvenstva i karijere. Mi smo vrlo mlada ekipa, imamo nekoliko igrača starijih od 21 godinu. Predstoji nam derbi sa Standardom u domaćem prvenstvu i okrećemo se toj utakmici - zaključio je Mitrović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP