Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LETNJA FUDBALSKA PIJACA

Van Gal „krade“ Humelsa, Laveci menja Balotelija!

Autor: Ekipa Alo! | 22.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Prava ludnica vlada na letnjoj fudbalskoj pijaci koja se završava 31. avgusta. Brojni evropski klubovi otimaju se oko dovođenja pojačanja, a „Alo!“ je za vas izabrao najzanimljivije transfere. Naravno, do realizacije nekih još nije došlo, ali se intenzivno radi na tome.

Pred vratima Milana:  Ezekjel Laveci

Pred vratima Milana: Ezekjel Laveci

Laveci na korak do Milana
Mario Baloteli je na izlaznim vratim „San Sira“, a kako sada stvari stoje u Milan bi mogao da stigne Ezekijel Laveci (29). Prema navodima italijanske „Gazete“, roso-neri su spremni da za napadača reprezentacije Argentine i Pari Sen Žermena plate 18 miliona evra. U gradu svetlosti je zaista jaka konkurencija, pa bi na „Čizmi“ Laveci imao priliku da se vrati u staru formu iz vremena kad je u Napoliju predstavljao strah i trepet za sve odbrane u Seriji A.

Na ceni:  Mats  Humels

Na ceni: Mats Humels


Van Gal dobija bitku za Humelsa
Novi menadžer Luj van Gal sprema ozbiljne reforme u Mančester junajtedu. Stigli su Šou i Erera, a sledeće ime na „Old Trafordu“ mogao bi da bude ni manje ni više nego svetski šampion Mats Humels. Defanzivac „pancera“ želi u Englesku, a kako javljaju mediji na Ostrvu, Borusija Dortmund spremna je da popusti. Holandskom stručnjaku je potreban štoper, Vidić i Ferdinad su već napustili Mančester, a Smoling je odavno na izlaznim vratima.

Ospina stiže na Ostrvo
Prva želja Arsena Vengera bio je Iker Kasiljas, kako sada stvari stoje, Španac ovog leta neće na „Emirate“, a umesto njega uz Vojčeha Ščesnija, gol Arsenala naredne sezone braniće David Ospina (26). Sjajni Kolumbijac je blistao na SP u Brazilu, uz Rodrigeza bio je jedan od najboljih igrača svoje selekcije. Odlični čuvar mreže na Ostrvo stiže iz Nice, a suma koju bi Francuzi trebalo da inkasiraju iznosi četiri miliona evra. Arsenal su do sada pojačali Debiši i Sančez.

Valbuena u Dinamu iz Moskve
Francuski reprezentativac Matju Valbuena novi je član Dinama iz Moskve. Sada već bivši igrač Marseja, u Rusiju stiže za sedam miliona evra. Omaleni vezista je bio na „Velodromu“ od 2006. godine, a sa Olimpikom se okitio jednom titulom šampiona Francuske. Valbuena je nastupao za „trikolore“ 38 puta, a na nedavno završenom Mondijalu u Brazilu, bio je važan šraf Dešampovog tima. Detalji ugovora još nisu poznati.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP