Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PO DŽEPU

Vatromet "delija" Zvezdu
košta 300.000 dinara!

Autor: Dražen Ostojić | 29.11.2012 - 21:21:00h | Komentara: 3

FK Crvena zvezda moraće da uplati u kasu FSS još 300.000 dinara zbog vatrometa na severnoj tribini tokom 143. večitog derbija protiv Partizana, odlučila je Disciplinska komisija srpske kuće fudbala. Kaznu nisu izbegli ni crno-beli, koji će morati da iskeširaju 200.000 dinara zbog paljenja baklji.

Delije vatromet

Prštalo na sve strane na 143. derbiju: "Delije" u elementu | Foto: Marko Metlaš

Novčano je sankcionisan i Rad i to zbog prekomerne upotrebe pirotehničkih sredstava njihovih navijača na susretu sa kulskim Hajdukom u 13. kolu Superlige.

što se tiče kazni za igrače, Ifeani Onjilo iz Javora pauziraće dve utakmice zbog namernog udaranja protivničkog fudbalera, a Slavko Marić (Sloboda) i Igor Urošević (Donji Srem) po jedan meč zbog crvenih kartona u proteklom kolu.
Poslednji komentari
  • Skomi Vreme: 30.11.2012 00:23h

    Ja ne mogu da shvatim da je nasa publika toliko glupa.Pa ko jos u svetu pali vatre po stadionima.Pa to je totalno van svake mode i ukusa.Ne znam sta zele da postignu tom piromanijom.Koga to jos moze da impresionira.Da li oni citaju novine.Da li gledaju televiziju.To ne radi vise niko na svetu.Nekad su te bakljade bile nekakva moda ali kao i svaka moda to je proslo.Sada je jedno potpuno drugo vreme.Da li su svesni toga.LJudi nas u Evropi gledaju kao kretene zbog takvih stvari.Misle da smo mentalno zaostali.Posledice po ´´voljeni´´klub necu ni da pominjem.r

  • pop Vreme: 30.11.2012 04:04h

    od sutra su dužni 62 miliona i još 3 soma evra

  • Jаша Ресавац Vreme: 08.11.2013 14:09h

    Па и у Скупштини имате Гробаре и Делије. И тамо има вређања, омаловажавања, аплауза, подршке, мржње, претњи ... па кад погледамо како се понашају чланови највишег законодавног тела које из сујете гласа против, гласа и ако су такве одлуке на ивици рушења државе, ови на стадиону руше имовину нашу зајдничку . Па ми реците која је група опаснија по државу? По мени нема велике разлике не раде паметно ни једни ни други с дтим што су и једни и други веома лош пример неваспитања и непристојности. Размислите!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP