Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DUŠAN TADIĆ, HEROJ SAUTEMPTONA, O ŽIVOTU U ENGLESKOJ, ZA ALO!:

Već sad znam, sin će mi biti fudbaler!

Autor: P. Milovanović | 29.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dušan Tadić je ponovo raspametio Engleze! Dućina fudbalska genijalnost na Ostrvu počela je onom čuvenom „štiklom” protiv Liverpula na „Enfildu” na otvaranju Premijer lige, a nastavila se golom iz penala protiv Arsenala na „Emiratima” u Liga kupu Engleske, kada je Sautempton eliminisao favorizovane „tobdžije”. Standardni srpski reprezentativac i mozak „svetaca” priznao je u razgovoru za „Alo!” da bolji scenario ni sam nije mogao da zasmili.

Dušan Tadić

Dušan Tadić

Tadić nam je otkrio i da se skućio sa suprugom Draganom i naslednikom Petrom (1) u luksuznom penhtausu s predivnim pogledom u naselju u Oušn vilidžu (Okeansko selo).


- Posle niza asistencija, stigao je i prvenac, kakav je osećaj?
- Fenomenalan. „Emirati” su jedan od najlepših stadiona na kojima sam igrao. Atmosfera, teren, sve je bilo super. Odigrali smo kao ekipa, a rezultat je došao kao posledica timske igre - počinje priču heroj Sautemptona.

- Hladnokrvno izveden penal protiv Arsenala, da li je bilo bar malo treme?
- Ma kakvi! U takvim situacijama treba biti hladnokrvan. Volim da preuzmem odgovornost, to je deo mog posla.

Mat Arsenalu sa  bele tačke: Tadić

Mat Arsenalu sa bele tačke: Tadić


- Transfer iz Holandije u Englesku se ispostavio kao pun pogodak...
- Svi su bili skeptični u vezi sa mojim prelaskom u Premijer ligu. Izuzetno teška liga, fizički zahtevna, verovatno najteža na svetu. Igračima koji dođu je teško da se prilagode, ali ja obožavam izazove. Hteo sam da pokažem koliko znam i umem, za sada sve ide kako treba. Nema mesta euforiji, biće još golova i asistencija. Najbitnije mi je da sam važan deo tima, ostalo će doći.

- Da se prebacimo malo s fudbalskih na privatne teme. Da li si se skućio u Sautemptonu?
- Iznajmio sam penthaus u Sautemptonu, u naselju Oušn vilidž. Imam predivan pogled i tu uživam sa suprugom Draganom i sinom Petrom (1). Mesto je fenomenalno, a penhtaus gleda na luku, usidrene brodove i jahte. Fenomenalno je, zaista, imamo sve što nam je potrebno.

I mali Petar uživa u pogledu na luku

I mali Petar uživa u pogledu na luku


- Kakve su šanse da naslednik krene očevim stopama?
- Geni su čudo. Sin Petar samo šutira loptice, baš se raduje kad vidi loptu. Velike su šanse da krene mojim stopama, siguran sam da će biti fudbaler - završio je priču poslednji srpski dribler Dušan Tadić.

Sprema se za krstarenje jahtom

Tadić nam je otkrio na koji način planira da se opusti od napornih mečeva koje nosi Premijer liga.
- Nisam kupio jahtu, ali ću je sasvim sigurno iznajmiti prvom prilikom kad mi dođe porodica ili društvo. Onda ćemo svi zajedno da uživamo u krstarenju - poručuje as Sautemtona.
Tadić je posle fantastičnog debija protiv Liverpula počastio sebe četvorotočkašem „porše panamerom”, čija je vrednost na tržištu oko 60.000 evra. Ipak, srpski reprezentativac je morao da pričeka dok mu stigne lepotan, a u razgovoru za „Alo!” je potvrdio da je „panamera” parkirana ispred penhtausa. S obzirom na to da je Kolarov pred oduzimanjem dozvole zbog brže vožnje u kojoj su ga uslikale kamere na ulicama Engleske, pitali smo Duću da li će se usuditi da udari po gasu.
- To samo kad izađem na autoput. Ovde ima dosta kamera i treba biti obazriv, tako da ću morati da se suzdržim - kaže on.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP