Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FOLK LEGENDA ŠEKI TURKOVIĆ IZRAZIO SUMNJU U REGULARNOST

Večiti derbi je namešten, Zvezda će biti šampion!

Autor: M. Zdravković | 13.05.2013 - 23:37:00h | Komentara: 20

Kako se bliži 144. večiti derbi u Humskoj (subota, 19.30), koji treba da odgonetne ime novog šampiona Srbije, tako se mogu čuti i čaršijske priče o nameštanju samog finiša šampionata i pomoći Crvenoj zvezdi da pobedi Partizan i da posle pet godina konačno osvoji šampionsku titulu.

Uvek leti perje: Ninković i Mladenović

Uvek leti perje: Ninković i Mladenović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Šeki Turković, legendarni folker i osvedočeni partizanovac, ističe u razgovoru za „Alo!” da je izuzetno razočaran dešavanjima u našem fudbalu poslednjih nedelja, kada su crno-beli nekako ispustili čak 11 bodova prednosti i dozvolili komšijama da im se približe na samo dva boda u borbi za naslov prvaka.

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba | Foto: Marko Metlaš

KEBA: Osvajamo titulu!

Dragan Kojić Keba, veliki simpatizer Zvezde, očekuje trijumf crveno-belih.
- Igraću iz X-2 u kladionici, a rezultat koji prognoziram je 2:0 za moj tim - kaže Keba.
- Zvezda je bolja, psihički stabilnija i ima zdraviju situaciju u klubu, dok je Partizan poprilično posustao poslednjih nedelja. I kada je bilo -11, verovao sam u osvajanje titule, logično je da i sada isto to osećam. Moramo da ih pobedimo u subotu - apeluje Keba, koji zbog poslovnih obaveza neće biti na derbiju, ali će svim srcem biti uz pulene Rikarda Sa Pinta.

- Je*em mu mater, druže, ja uvek očekujem da Partizan pobedi... Navijač sam crno-belih, ali mi se ne sviđa atmosfera koja se stvorila u javnosti poslednjih nedelja. Trenutno se nešto čudno dešava u našem fudbalu, a ja mislim da to nema nikakve veze ni sa srećom, a ni sa kvalitetom, već da su neki drugi, mnogo jači faktori umešali prste u konačan ishod, kako večitog derbija, tako i šampionata - iskreno će Šeki Turković.

- Dakle, vi verujete u to da je moguće da je čak i večiti derbi namešten?
- Znam da ne treba javno da pričam o tome, ali sam iskren i pošten čovek i ne mogu a da ne kažem kada me nešto muči, posebno jer mnogo volim fudbal. Plašim se da će naredni derbi biti namešten i da će posle toga Zvezda biti šampion. Mislim da je situacija u državi takva da crveno-beli moraju da postanu prvaci na silu i to mi se baš ne sviđa. Zato i slabo gledam fudbal u poslednje vreme. Nisam gluv, čujem šta se priča okolo i ne sumnjam da će to i da se desi. Pa u takvo loše vreme živimo i žao mi je zbog toga...

- Da li to znači i da nećete ići na stadion u subotu uveče?
- Ne verujem. Mislim da ću gledati utakmicu kod kuće. Voleo bih da grešim i da se varam, ali se plašim da će biti nameštaljka. Ja bih lično voleo da bude 2:0 za Partizan, ali teško... - zaključuje na kraju razgovora Šeki Turković.

Iskren: Šeki Turković

Iskren: Šeki Turković | Foto: Petar Marković

Partizan slavio petu titulu uz Šekijev hit!

Pažnju javnosti Šeki Turković je privukao u maju prošle godine, kada su crno-beli petu uzastopnu titulu šampiona proslavili njegovim hitom „2.000 noći”, koji u sebi sadrži refren: „A ja imam tugu pet godina dugu”, koji aludira na višegodišnju dominaciju nad komšijama. Ta pesma se puštala na večitom derbiju u Humskoj u kome je Zvezda slavila sa 1:0 golom Kadua u poslednjem minutu.

Poslednji komentari
  • hahhah Vreme: 14.05.2013 00:13h

    hahahaah a nije ti bilo cudno zadnjih 5godina a? tad nije bilo namestanja partizanu a? cccc realan si u p.m.

  • dragan Vreme: 14.05.2013 00:43h

    Neverovatno se providi da su neke velike mucke ove sezone u nasoj ligi!!!!! Nije to ono najgore, cini mi se da Partizan veoma aktivno ucestvuje u tome. Vec 20 godina znamo da zvezda i partizan i svi ostali u klubovi u ovoj zemlji(pa cak i oni u beton ligi) namestaju utakmice ali ove godine je nova moda, da namestas da izgubis titulu!!!!!!!!!!!! stvarno su carevi. Na kraju ko nas sisa, to i zasluzujemo, kad samo glledamo i cutimo!!!!!!!!!

  • Doktor Vreme: 14.05.2013 00:47h

    Mislim da ovo vec svi znaju u Srbiji...titula za slobodu. Dobra trampa...samo me interesuje na koji nacin je Coki kupio svoju slobodu. Iz cijeg dzepa je otplatio tolike dugove kluba? Jadno, bedno i providno...11 bodova prednosti u ovakvoj ligi bi i Metalac iz Valjeva uspeo da odbrani. Zbog ovakvih stvari ne pada mi na pamet vise da gledam nas fudbal.

  • ЛС Vreme: 14.05.2013 01:11h

    А партизан је сигурно у последњих 10 година све освојио поштено,да...дерби 138. кад над лазетићем не свира чист пенал кад је одлучивало титулу...дај бре макните се "другови и другарице" није вам ово комунизам више!

  • GOLUB Vreme: 14.05.2013 02:06h

    pa normalno covek je u pravu! Aleksandar Vucic je vec postigao odlucujuce golove iz penala za zvezdu?? a u jagodini bio glavni reziser???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP