Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NAPADAČ POTVRDIO KONTAKT S ARSENALOM

Venger pakuje Mitrovića na Božić!

Autor: Ekipa Alo! | 06.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Spisak klubova koji su stali u red za Aleksandra Mitrovića iz dana u dan je sve širi, ali prema svemu sudeći, sagu u vezi s prelaskom mladog napadača Partizana mogao bi da okonča Arsenal, i to u toku sledeće nedelje!

Postoji kontakt, ali još ništa nije ugovoreno

Postoji kontakt, ali još ništa nije ugovoreno | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Apeninima se u utorak uveče pronela vest o dogovoru Mitrovića sa čuvenim londonskim klubom, i to na „tviteru“, od strane dvojice cenjenih italijanskih novinara. Pomenuti tvitovi izazvali su lavinu glasina, koje je u isto vreme demantovao, ali i potvrdio Aleksandar Mitrović lično, putem sopstvenog profila.


- Čisto da demantujem ovo što se priča... Postoji kontakt, ali ništa još nije ugovoreno. Laku noć. Partizan! - napisao je napadač crno-belh na „tviter“ nalogu koji je potom ugasio.

Pretpostavlja se da bi Mitrović definitivno mogao da obezbedi transfer u Arsenal u slučaju da opravda eventualnu šansu koju mu ukazuje selektor Siniša Mihajlović u meču sa Belgijom. Trener „tobdžija“ Arsen Venger sa posebnom pažnjom će pratiti utakmicu u Briselu kako bi se uverio u kvalitete 18-godišnjeg fudbalera koji je ponikao u Partizanovoj omladinskoj školi.
Međutim, prvi čovek crno-belih Dragan Đurić ne ostavlja nikakav prostor za eventualni odlazak mladog centarfora.

Mitrović često menja frizuru, ko zna šta će napraviti za Vengera

Mitrović često menja frizuru, ko zna šta će napraviti za Vengera | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Mitrović ostaje u klubu. Nije na prodaju. Očekuje nas takmičenje u Evropi. Želimo da postignemo više nego do sada, a za to nam je potreban Mitrović - kategoričan je bio Đurić.

Nije tajna da Venger najviše pažnje posvećuje mladim talentima poput Mitrovića i da u njemu vidi veliki potencijal koji tek treba da ostvari. Francuski stručnjak neće se libiti da odreši kesu za napadača Partizana, pa čak i da mu obezbedi još šest meseci u Humskoj, što bi mogao da bude ključan detalj u eventualnom transferu.
Na taj način, zadovoljni bi bili i čelnici crno-belih jer bi mogli da računaju na Mitrovića tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, a i Arsenal, koji bi obezbedio potpis novog reprezentativca Srbije pre Mančester junajteda, Čelsija, Napolija, Fjorentine, Ajaksa, PSV-a i Porta, koji je jedini poslao zvaničnu ponudu u Humsku.

„Orlovi“ juče otputovali u Belgiju


Fudbaleri Srbije otputovali su juče u Brisel i već su odradili dva treninga pred duel sa Belgijom, sutra u 20.45. Domaćin je veliki favorit u duelu sa pulenima selektora Siniše Mihajlovića, koji su još samo u teoriji u trci za plasman na SP.

Poslednji komentari
  • Ратибор Vreme: 06.06.2013 09:48h

    па зато је и наредио Рамадани да се Митровић позове у А реп. да би се евентуално остварио трансфер. А несрећни Михајловић ће и даље тврдити да је то у интересу реп. је...и те гробари, Толетова конкубино !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP