Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PLATA

Vermez: Ako dobijemo na lotou, daćemo Kamari džak para!

Autor: | 27.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Svetska ekonomska kriza oseća se u svim sferama društva, samim tim ni fudbal kao najpopularniji sport nije izuzetak. Zato i ne čudi što je Ljubiša Tumbaković, sportski direktor Partizana, preporučio upravi da maksimalna godišnja plata bilo kog pojedinca ne prelazi cifru od 150.000 evra.

Trener Partizana zna kako da zadrži najskupljeg igrača

Trener Partizana zna kako da zadrži najskupljeg igrača

Naravno, oni koji već imaju jače ugovore na njih se to ne odnosi, dok će neki, poput Mede Kamare, koji već duže vreme odbija da produži ugovor, sigurno biti frustrirani zbog zavrtanja slavine.


Mere štednje je bez problema prihvatio trener Vladimir Vermezović, koji je na tu temu poručio:

- Nema potrebe da se razbacujemo. Dovoljno je da uslovi budu fudbalski skromni, a prilično dobri uzimajući u obzir situaciju u društvu. Što se tiče Kamare, nećemo praviti jaz u ekipi ako mu zahtevi budu enormni. Ako pristane na naše uslove, dobrodošao je. U suprutnom tu je do juna, a do tada možda dobijemo sedmicu na lotou, pa mu ponudimo džak para - našalio se Vermezović.

Atmosfera u taboru petostrukog uzastopnog šampiona Srbije je fantastična, ali problem za Vermezovića i njegove igrače predstavlja prebogata trpeza u luksuznom hotelu „Maks rojal“. Ipak, iskusni stručnjak ništa ne prepušta slučaju, pa je rešio da udari po džepu sve one koji budu cepali slatkiše.

- Svakog jutra igrači će ići na merenje, a svakih 100 grama više koštaće ih 100 evra. Pa ako hoće da uživaju u slatkišima, bar da znaju da u životu neće pojesti skuplji kolač - konstatovao je iskusni stručnjak.

Stefan Šćepović napustio je sinoć pripreme u Beleku. On će narednih šest meseci biti na pozajmici u Ašadodu.

Golman Petrović protiv Ciriha pogodio s gola na gol!
Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom pripremnom meču u Antaliji, slavio je Cirih sa 2:1, ali ono po čemu će se pamtiti ovaj meč jeste činjenica da se golman srpskog šampiona Nikola Petrović upisao u listu strelaca. On je u 80. minutu ispucao loptu iz svog šesnaesterca, koja je pomoću vetra prevarila protivničkog čuvara mreže i završila iza njegovih leđa.

Poslednji komentari
  • zeka Vreme: 27.01.2013 11:31h

    Pa kriza jeste i treba štedeti. Ali isto tako trebaju i igrači koji znaju i mogu da naprave rezultat, a za njih trebaju pare. A, Partizan bez potrebe drži i plaća mnoge igrače koji nemaju potreban kvalitet.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP