Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NE BOJI SE

Vermez: Nećete me oterati iz grada!

Autor: Tanjug | 19.11.2012 - 15:18:00h | Komentara: 0

Vladimir Vermezović, trener Partizana, rekao je da ne mogu da ga uplaše ispadi huligana i zapitao se da li bi bili još veći incidenti da su crno-beli u nedelju pobedili Crvenu zvezdu u večitom derbiju.

Vladimir  Vermezović

Vladimir Vermezović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Ovo je prvi put da mi se dešava tako nešto, iako živim 20 godina u istom kraju. Navikao sam na povremena verbalna dobacivanja, ali sam te stvari prihvatio. Ipak, malo je kontradiktorno da u subotu prvo dajemo minut ćutanja žrtvama oluje, a isto veče meni pišu ''Marš sa Senjaka'' i tereju me iz moje zemlje - rekao je Vermezović novinarima u Sportskom centru Teleoptika u Zemunu.
Automobil trenera fudbalera Partizana Vladimira Vermezovića oštećen je u noći posle večitog derbija - u kojem je Crvena zvezda pobedila Partizan sa 3:2, na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje u beogradskom naselju Senjak.
Istovremeno, na zgradi su ispisane uvredljive poruke upućene treneru Partizana, u kojima mu se poručuje da mu nije mesto na Senjaku, naselju koje je poznato po velikom broju navijača Crvene zvezde (pogledajte ovde fotografije i video).
- Mene niko neće oterati iz mog grada, samo se pitam šta je sledeće. Policija je izašla na uviđaj, ali videćemo šta će da bude. Nama se već desilo da nam na derbiju trener i sportski direktor dobiju batine, a policija ni tada nije ništa uradila. Vreme je da se svemu tom stane na put - poručio je Vermezović i zapitao se "šta bi bilo da smo u subotu dobili derbi".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP