Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OTKRIO ŠOKANTNU PRETNJU

Vermezović: Hteli su
da me izbace iz aviona!

Autor: P. Milovanović | 11.12.2012 - 20:27:00h | Komentara: 0

Brojne kafanske priče da će Vladimir Vermezović napustiti Partizan po završetku jesenjeg dela šampionata juče su i zvanično pale u vodu. Iskusni 49-godišnji stručnjak je poručio da zna da ima podeljenu podršku u upravi i da bi mnogi želeli da mu vide leđa, ali da uprkos svemu on ostaje na klupi petostrukog uzastopnog prvaka Srbije.

vermez

Sledeći put u avion ulazi isključivo u odelu padobranca: Vladimir Vermezović | Foto: ALO!

- Meni je drago što nemam apsolutnu podršku. Imam podeljenu i to mi ne smeta. Čujem ove kafanske priče, čak su mi ljudi iz uprave kluba pokazali telefonske poruke najbližih saradnika u kojima piše da žele da me izbace iz aviona - mrtav ladan je rekao Vermezović, koji je dodao da nije u pitanju predsednik Dragan Đurić.


Nikad više - “brate, Vermeze”!

Treneru Partizana zasmetala je i jedna učestala pojava u srpskim medijima, koji ga u većini tekstova oslovljavaju nadimkom Vermez.
- Mene novinari oslovljavaju sa Vermez, kao da smo familija. Šta je sledeće? Očekujem da počnu da me zovu “brate” ili, što je još gore, “tebra”. Ne vidim da ostale trenere zovete po nadimcima - požalio se gospodin Vladimir Vlada Vermezović, eks Čika Crni.

Zatim je bivši trener afričkog Kajzer Čifsa pojasnio na šta je tačno mislio kada je pre tri nedelje rekao da je doneo odluku u vezi s daljim radom u Partizanu.

- Vaša koleginica mi je tada na konferenciji postavila pitanje u vezi s tim kako se priča da nisam dobar trener i da mi spremaju otkaz. Kakvo pitanje, takav i odgovor. Možda sam bio razočaran nekim stvarima, na koje nisam mogao da utičem. Jednostavno, svi mi dođemo u fazu kada se preispitujemo, sve mi se skupilo. Ali, razgovor s prijateljima sve leči. To pitanje je bilo okidač, pa sam i ja želeo da budem intrigantan - nastavlja Vermezović.

Na pitanje da li u tom trenutku doneo odluku da podnese ostavku, da bi je kasnije promenio, Vermezović je odgovorio: - A možda je bilo suprotno? Možda sam ja odlučio da ostanem, a drugi me ubeđivali da odem!? U našem poslu je sve moguće. Eto, ja sam prozivku zakazao za 14. januar.

Šef crno-belih je pojasnio i odnos s članovima rukovodstva kluba, s kojima se retko kad viđa.

- To što se viđamo samo na službenim putovanjima ne znači da smo u sukobu i da sam ljut na njih ili oni na mene. Moj direktni nadređeni je Ljubiša Tumbaković i šta imam, kažem njemu. Inače, nikada nisam sam otišao kod predsednika Dragana Đurića. To je neko moje shvatanje hijerarhije i poštovanje autoriteta - jasan je Vermez.

Što se učinka Partizana u jesenjem delu JSL tiče, Vermezović ga je ocenio uspešnim.


- Imamo šest bodova prednosti u odnosu, igrali smo Ligu Evrope, afirmisali smo veliki broj igrača, da nam je neko to ponudio pre početka sezone, oberučke bismo prihvatili - zaključio je Vermezović.

vermez

Noćni život smo sveli na minimum
Ove sezone se mnogo priča i piše o nedisciplini fudbalera Partizana. Vermezović je na tu temu rekao da je situacija daleko bolja od one koju je zatekao po dolasku u klub.
- Disciplina je bila gora nego sad. Puno se pričalo o noćnom životu, koji smo sveli na minimum. Igrači su izašli svega par puta, a i kad su izašli, ja sam bio obavešten, izašli su uz dozvolu. Možda je i finansijska situacija uticala na to da manje izlaze - izjavio je trener Partizana, dodajući da su mu pojedini igrači tražili i dozvolu da idu u pozorište, ali on nije želeo da ih imenuje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP