Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENER PARTIZANA PRIŽELJKUJE POBEDU

Vermezović: Meč sa Javorom ima posebnu težinu

Autor: Tanjug | 12.04.2013 - 14:53:00h | Komentara: 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je predstojeća utakmica sa Javorom jedna od najvažnijih u sezoni i istakao da veruje da ekipa može da se podigne posle nekoliko loših rezultata.

Vladimir Vermezović

Vladimir Vermezović | Foto: Beta

Crno-beli su u poslednja tri meča zabeležili dva remija i jedan poraz i dozvolili prvom pratiocu Crvenoj zvezdi da pridje na samo četiri boda razlike.

"Stalno govorimo da nam je prvi sledeći meč najvažniji, ali ovaj sutrašnji stvarno ima specifičnu težinu. Hoćemo da se vratimo u pobednički ritam, velike ekipe kao Partizan znaju da se podignu iz ovakvih situacija i verujem da nam je jednostavno, potrebna samo jedna pobeda da prelomimo", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Vermezović je potvrdio da su prethodnih dana stariji igrači u ekipi organizovali sastanak i dodao da je to normalna stvar u klubu kao što je Partizan.

"To je u redu. Oni su zaista uzor svim mladim igračima u klubu i vrlo dobro znaju šta igrač Partizana mora da radi na terenu i van njega. Takodje, sastanak je držao i sportski direktor Ljubiša Tumbaković. To su sve normalne stvari u klubu kao što je Partizan", naveo je Vermezović.

On je kazao i da je ekipa imala sastanak sa predstavnicima navijača koji je po njegovim rečima, protekao u najboljem redu, pošto su pristalice crno-belih od fudbalera tražili samo borbu i zalaganje na terenu.

"Znamo da nam sutra u Ivanjici neće biti lako. Javor tradicionalno igra dobro protiv nas, a jedan od naših aduta može da bude i to što će im misli verovatno bitio usmerene ka revanšu polufinala Kupa Srbije koji igraju sledeće nedelje", rekao je Vermezović.

On je naveo da u Ivanjici neće moći da računa na napadača Aleksandra Mitrovića i veznog igrača Nikolu Ninkovića zbog žutih kartona.

On je dodao da očekuje da se sledeće nedelje ekipi priključi Lazar Marković koji se u prethodnom periodu oporavljao od povrede trbušnog zida.

"Videćemo sutra da li smo na psihičkom planu uspeli da spremimo ekipu, jer većina naših igrača nije navikla da gubi. Očekujem da ekipa reaguje, a po onome što sam video na treninzima prethodnih dana na dobrom smo putu da se vratimo na pravi kolosek", istakao je trener Partizana.

Vermezoviić je rekao da je možda, u prethodnom periodu u kojem Partizan na tri meča nije zabeležio pobedu, mogao da bude malo oštriji prema igračima, ali da to nije njegov način rada.

"Ja sve igrače prihvatam kao ravne sebi, možda bi drugačije reagovali u odredjenim sutuacijama, da sam bio oštriji i da je bilo kazni, ali to jednostavno nije moj stil", poručio je Vermezović.

Utakmica 23. kola Superlige Srbije između Javora i Partizana igra se sutra u Ivanjici od 14 sati.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP