Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

A BORAC U ČETVRTFINALE

Vermezović: Život ide dalje!

Autor: Tanjug | 31.10.2012 - 18:58:00h | Komentara: 1

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović posle šokantne eliminacije od drugoligaša čačanskog Borca u osmini finala Kupa Srbije (1:2) rekao je da je razočaran igrom pojedinih igrača, ali i da život ide dalje.

Vladimir Vermezović

Vladimir Vermezović | Foto: Beta

- Čestitam Borcu na zasluženom prolasku dalje, ali mi smo im to omogućili svojom igrom. Razočaran sam, ali sutra ćemo detaljno analizirati šta se desilo. Život ide dalje, a nas već za tri dana očekuje veoma važna i teška utakmica protiv Radničkog u Nišu – rekao je Vermezović u razgovoru sa novinarima.

Njeguš: Fenomenalan osećaj!
Zoran Njeguš bio je oduševljen zbog pobede svog tima.
- Osećaj je fenomenalan, izbacili smo Partizan iz kupa. Doduše, nije lako igrati na tri fronta. Mi smo ovde došli sa nekom nadom, oni su stvarali šanse, dominirali, a mi smo davali golove. Na poluvremenu smo se dogovorili da više držimo loptu u nogama i da pokušamo da istrajemo, što nam je pošlo za rukom. Sada ne smemo da poletimo, već moramo da se vratimo u našu realnost - prvenstvo.

Kao što je i najavio uoči meča Vermezović je šansu ukazao igračima sa nešto manjom minutažom u dosadašnjem delu sezone i to mu se definitivno „obilo o glavu”.
– Neki igrači mi nisu pokazali da sam grešio u prethodnom periodu, moraju još da rade – konstatovao je on.
Meč će se osim po neprijatnom porazu pamtiti i po tome što je Nikola Ninković ušao u istoriji kao najmlađi kapiten crno-belih, pošto je u poslednjih pola sata nosio traku umesto Marka Šćepovića.
– On je izdanak naše škole, dosta se pričalo o njemu, i dobrog i lošeg u poslednje vreme. Vreme je da preuzme odgovornost i verujem da bi to moglo malo da ga smiri – poručio je Vermezović.
Poslednji komentari
  • kondor Vreme: 01.11.2012 09:43h

    Treba se pod hitno zahvaliti ovome gospodinu da vise ne bruka Partizan i da ne urusava sve ono sto su generacije i generacije Partizana uradile za Partizan . Izvidjenjem druge momcadi na tako vazan mec za Partizan , ne samo da je obrukao Partizan , vec podcenio i Borac

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP